Krvavé impérium - H.H.Wille, Eko-konzult, 2020

29,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Krvavé impérium - H.H.Wille, Eko-konzult, 2020
Krvavé impérium - H.H.Wille, Eko-konzult, 2020

Krvavé impérium

Vydavateľstvo
Eko-konzult, 2020
Počet strán
704
  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v piatich knižniciach. Požičať v knižnici

Ozveny starých kníh - Barbara Davis, AURORA, 2024

Upozornenie: Obsah tejto knihy je vnímaný ako kontroverzný. Vážime si však slobodu prejavu a výberu, a preto v našej ponuke nájdete diela na rôzne témy. Pri ich čítaní odporúčame nezabúdať na kritické myslenie a na názory odborníkov, ktoré rozšíria vaše vedomosti v danej oblasti. Zisk z predaja tejto knihy putuje na podporu občianskeho združenia OZ Mladí a neziskovej organizácie Slovenská debatná asociácia. O tom, prečo túto aktivitu robíme sa môžete dočítať v našom článku.

Zobraziť anotáciu ku knihe od vydavateľa

Viac o knihe

Napadlo vám niekedy, že exitujú dve histórie? Jedna pre masy a druhá pre zasvätených? Málokto si plne uvedomuje, že minulé storočie bolo najprevratnejším obdobím rozvoja ľudskej civilizácie Storočím obrovského ekonomického a vedecké rozvoja, ale i obdobím najničivejších svetových vojen. V tejto netradičnej rozsiahlej publikácií majú čitatelia možnosť pozrieť sa na svetové udalosti úplne inými očami ako sa to bežne v historických dielach píše. Dozviete sa o tom, čo vlastne bolo a je tým hnacím motorom celého priemyselného a hospodárskeho rastu. Postupne, aj keď nesystematicky, je tu prebrané mnoho svetových udalostí. Ako Američania zbohatli? Ako a prečo vznikla svetová hospodárska kríza? Ako vznikla 1. svetová vojna? Zabudnite na Sarajevský atentát. Kto a prečo ju rozpútal? Kto na tom zarobil? Keď historické fakty sú úplne odlišné od skutočnosti. Kto urobil revolúciu v Rusku a prečo? Čo sa v tom čase v Rusku dialo? Ako sa zakladal ďalší požiar v Európe? Účelové výmysly a realita. Mnohé vecí sa udialo úplne inak ako sa oficiálne tvrdí. A čo 2. svetová vojna. Bol za tým skutočne len Hitler? Atómová hrozba svetu. Pokusy o povojnovú konsolidáciu. Berlínska kríza. Schumannov plán. Európa po 2. svetovej vojne. Vytváranie nepriateľov. Propaganda a dezinformácie. Diverzia proti ČSSR. Dnes už nič z toho nie je pravda. Spojenci nám vždy chceli len dobre? Ešte stále tomu veríte? Idey európskeho zjednotenia. Ťažké a dlhé rokovania. Špionáž proti Rusku. Hospodárska vojna proti socializmu. Vojenské obkľučovanie. Vojensko-priemyselný komplex. Krach Ruska i socializmu, atd. Bohato ilustrované.
Čítať viac
Počet strán
704
Väzba
pevná väzba
Rozmer
212×232 mm
Hmotnosť
1397 g
ISBN
9788080792862
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
736571
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Eko-konzult
Kategorizácia

„Sme zrodení zo zeme, s láskou ju obrábame a ona nám na oplátku dáva všetko, čo potrebujeme. Keď zomrieme, vrátime sa do nej. Vlastne jej patríme.“

Brieždenie v Dženíne - Susan Abulhawová, 2013
Brieždenie v Dženíne
Susan Abulhawová