Dohodnime sa - Jana H. Hoffstädter, Ida Želinská, Martin Krkošek (ilustrátor), E.J. Publishing, 2023

22,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Dohodnime sa

Príručka férového rozvodu a života po ňom. Pre rodičov a pre ich deti

Áno, niekedy sa to stane, že jediným východiskom z nešťastného manželstva je rozvod. Nebýva to ľahké, no dá sa zvládnuť s rešpektom a dôstojne. Aj preto je tu príručka férového... Čítať viac

Vydavateľstvo
E.J. Publishing, 2023
Počet strán
236

Áno, niekedy sa to stane, že jediným východiskom z nešťastného manželstva je rozvod. Nebýva to ľahké, no dá sa zvládnuť s rešpektom a dôstojne. Aj preto je tu príručka férového rozvodu a života po ňom, určená dospelým aj deťom... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

22,00 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 3 – 4 dní

Dostupné v 18 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Dohodnime sa - Jana H. Hoffstädter, Ida Želinská, Martin Krkošek (ilustrátor), E.J. Publishing, 2023
22,00 €

Publikáciu z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Viac o knihe

Áno, niekedy sa to stane, že jediným východiskom z nešťastného manželstva je rozvod. Nebýva to ľahké, no dá sa zvládnuť s rešpektom a dôstojne. Aj preto je tu príručka férového rozvodu a života po ňom, určená dospelým aj deťom.

Deťom, aby vedeli, že v tom nie sú samy, že na nich niekto myslí a vie, čím si prechádzajú. Aby si dokázali poradiť so svojimi pocitmi, a aby uverili, že život ešte prinesie aj krásne chvíle, napriek tomu, že ich rodičia už nie sú spolu.
Rodičom, ktorí spolu po rozvode vychovávajú deti. Aby im podala pomocnú ruku a utvrdila ich v tom, že to robia dobre a že sa oplatí snažiť sa. Aby sa mali o čo oprieť, keď sa dostanú do nepríjemnej situácie, či keď ich premôžu emócie.
Rodičom, ktorí práve prechádzajú rozvodom. Aby vedeli, ako podať návrh na rozvod, ako napísať dobrú rodičovskú dohodu, ako sa o rozvode rozprávať s deťmi, ako si rozdeliť starostlivosť či majetok, a ako zvládnuť súd.

Ale aj ostatným z blízkej rodiny, priateľom i učiteľstvu. Rozvod sa dá zvládnuť dobre.

Ide o dve knihy v jednej, jedna je určená deťom, druhá dospelým. Knihu tvorili okrem autoriek aj ďalší odborníci a odborníčky z oblasti psychológie, práva či školstva.
Čítať viac
Originálny názov
Dohodnime sa
Počet strán
236
Väzba
pevná väzba
Rozmer
165×205 mm
Hmotnosť
610 g
ISBN
9788099954206
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1435193
Ilustrácie
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
E.J. Publishing
Pre koho
pre rodičov, pre deti
Ostatné
s podporou FPU
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Ale práve ten slabý musí­ vedieť byť silný a odí­sť, keď ten silný je prí­liš slabý na to, aby mohol tomu silnému ublí­žiť.“