Čitateľský klub Martinus - Stôl pre dvoch, Amor Towles, Tatran, 2025
Kniha: The Science of Spice (Stuart Farrimond)

25,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: The Science of Spice (Stuart Farrimond)
Kniha: The Science of Spice (Stuart Farrimond)

The Science of Spice

Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking

Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Dorling Kindersley, 2018
Počet strán
224

Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

25,95 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď
Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 32 dní.
Sledovať dostupnosť

Naši škriatkovia odporúčajú

Predpredaj spustený - Nová kniha Harariho je tu!
Kniha: The Science of Spice (Stuart Farrimond)
25,95 €
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď
Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 32 dní.

Viac o knihe

Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of making incredible spice blends and how the flavour compounds within spices work together to create exciting layers of flavour and new sensations. This is the perfect cookbook for curious cooks and adventurous foodies. Spice profiles - organised by their dominant flavour compound - showcase the world's top spices, with recipe ideas, information on how to buy, use, and store, and more in-depth science to help you release the flavours and make your own spice connections. There is also a selection of recipes using innovative spice blends, based on the new spice science, designed to brighten your palate and inspire your own culinary adventures.

If you've ever wondered what to do with that unloved jar of sumac, why some spices taste stronger than others, or how to make your own personal garam masala, this inspirational guide has all the answers. Explore the world's best spices, be inspired to make your own new spice blends, and take your cooking to new heights. You'll turn to this beautiful and unique book time and again - to explore and to innovate.
Naše katalógové číslo
438729
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
Rozmer
220×260 mm
Hmotnosť
1161 g
ISBN
9780241302149
Rok vydania
2018
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Dorling Kindersley
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5
1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

5
Overený zákazník
26.1.2021
Nadherna kniha
Nadherna kniha, uzasne spracovana so vsetkymi informaciami, ktore su dolezite pre kazdeho, kto sa chce o koreninach z celeho sveta nieco naucit.
reagovať

Na veľa ciest v živote sa dá zohnať mapa, ale najvzácnejšie sú tie, ktoré nečakáme.