Gastrolove (ne)učebnica - Simona Budinská, Bprom, 2018

8,39 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Gastrolove (ne)učebnica - Simona Budinská, Bprom, 2018
Čítaná
Gastrolove (ne)učebnica - Simona Budinská, Bprom, 2018

Gastrolove (ne)učebnica
Čítaná

O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii

Učebnica, po akej túži každý študent! Mladý, či starší. Motivačné a praktické rozhovory s profesionálmi zaobalené do hravej grafiky s krásnymi fotkami - to je štýl obľúbeného... Čítať viac

Vydavateľstvo
Bprom, 2018
Počet strán
166

Učebnica, po akej túži každý študent! Mladý, či starší. Motivačné a praktické rozhovory s profesionálmi zaobalené do hravej grafiky s krásnymi fotkami - to je štýl obľúbeného portálu Kávičkári.sk, ktorý sa snaží jeho šéfredaktorka pretaviť i do svojej.... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina
12,90 €

8,39 €

-35 %
Na sklade
Posielame ihneď
Ďalšie čítané knihy
Gastrolove (ne)učebnica - Simona Budinská, Bprom, 2018
Pevná väzba
Výborný stav Slovenčina, 2018
Na sklade

12,90 €

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Rebecca Yarros. Všetkými zmyslami. Lindeni, 2024
Gastrolove (ne)učebnica - Simona Budinská, Bprom, 2018
8,39 €

Viac o knihe

Učebnica, po akej túži každý študent! Mladý, či starší. Motivačné a praktické rozhovory s profesionálmi zaobalené do hravej grafiky s krásnymi fotkami - to je štýl obľúbeného portálu Kávičkári.sk, ktorý sa snaží jeho šéfredaktorka pretaviť i do svojej novej knihy (ne)učebnica Gastrolove. Čitatelia si v nej nájdu množstvo informácií, ktoré by inak v praxi postrádali- od etikety, kávy, dokonalého konceptu, cenotvorby, či personalistiky.

Napriek tomu, že úroveň gastronómie na Slovensku rastie, služby zaostávajú. Zlyháva ľudský faktor.

Projektom Gastrolove by sme chceli naštartovať študentov, ale aj začínajúcich podnikateľov v oblasti gastronómie a radi by sme im
na pozitívnych príkladoch ukázali, ako sa dá s láskou žiť a prežiť v gastronómií. Pretože gastronómia je najmä o láske.

Moderná gastronómia si totiž vyžaduje omnoho viac úsilia, než len dobrý priestor a chutné jedlo. Je to vyvážená kompozícia prvkov, ktoré niekedy zistíte za roky praxe.

Kniha je určená študentom stredných hotelových škôl, vysokých škôl a (nielen) začínajúcim podnikateľom.
Jednoducho tým, ktorí cítia, že do tejto krásnej oblasti patria a radi by v nej uspeli.
Čítať viac
Počet strán
166
Väzba
pevná väzba
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
406 g
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
1002211
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Bprom
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,9 / 5

10 hodnotení

9
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Martinus
Martina Ebdon - Walker
zamestnanec
6. decembra 2018
Knizka pre vsetkych milovnikov gastronomie podnikavcov aj nepodnikavcov.

Info, ze vysla tato top knizka sa ku mne dostala v ten spravny cas. Bolo to dva dni pred (ne)konferenciou, ktora sa konala v Bratislave na jej pocest tak som mala stastie ze som stihla kupit listky a zucastnit sa. Vidiet na podiu nazivo spikrov, ktori sa v knizke podelili o svoje dlhorocne skusenosti z praxe tak moj zazitok z citania este len umocnil. Uprimne mozem povedat ze aktualnejsiu knizku k teme podnikania v gastronomii som zatial nenasla a necitala. Som velmi vdacna autorke a vsetkym ludom, ktori sa na jej vydani podielali. Je to jednoznacne knizka, ktoru nielen citam ale sa z nej aj ucim aj ked sa tvari ze vlastne ucebnicou nie je :D

Čítať viac

Recenzie čitateľov

Sebastián
Neoverený nákup
13.5.2020
Odporúčam všetkými desiatimi
Táto kniha je výborne napísaná. Človek sa v nej dozvie veľmi veľa inšpiratívnych a povzbudzujúcich informácií, ktoré zaručene pomôžu v praxi. Táto kniha vám určite otvorí oči, ak máte vlastný podnik alebo uvažujete o otvorení svojej malej kaviarne. Prijemné a inšpiratívne čítanie vám prajem :) Čítať viac
Katarina
Neoverený nákup
16.3.2019
Vyborna knizka
Skvela knizka nielen pre zaciatocnych podnikatelov, ktori si chcu otvorit svoje vlastne kaviarne a pod.
Odporucam tuto knizku.
Čítať viac
Barbora Krajčírová
Neoverený nákup
16.1.2019
Odporúčam
Knihu vrelo odporúčam každému, nielen študentom, ale aj začínajúcim podnikateľom a ľuďom, ktorý túžia po svojej vysnívanej gastro prevádzke. Kniha je plná príbehov a praktických rád naozaj úspešných ľudí v gastro segmente. Je písaná formou rozhovorou a plná kvalitných fotografií. Vďaka čomu sa číta naozaj ľahko a rýchlo. Páči sa mi, že nie je plná nudných teoretických poučiek, myslím si, že každý kto sa zaujíma o túto oblasť si príde na svoje :) odporúčam, krásne vypracovaná knižka. Čítať viac
Dominika
Neoverený nákup
3.1.2019
Som študentkou hotel&restaurant managementu v Dansku a stále si prečítam nové dianie a informácie o mojom priemysle. Na Slovensku mi však chýba práve to,že všetci sa sťažujú na kvalitu služieb, no málo kto sa aj snaží niečo zmeniť, podať konštruktínu kritiku atď. Kniha Gastrolove a aj celý projekt prichádza v tom správnom čase , kedy si ľudia začínajú uvedomovať,že Slovensko má potenciál byť Gastronomickým a Hotelovým nebom v pomere ceny/kvality- stačí len zmeniť niektoré veci a hlavne prístup a práve v tejto knihe sa dočítate o vášni a systéme práce úšpešných ľudí Slovenského gastro a hotel sveta. Fandím Vám a verím,že aj takéto projekty v spojení s chuťou niečo zmeniť rozvinú náš cestovný ruch. :) Čítať viac
Jaro
Neoverený nákup
13.12.2018
Najlepšia "učebnica" pre tých, ktorí začínajú v gastro biznise! Obsahuje uspešné príbehy ľudí, ktorí v gastre pôsobia už nejakú dobu a myslím, že majú čo povedať. Pre mňa, ako pre majiteľa kaviarne, ktoru otváram v blízkej budúcnosti, je kniha veľmi inšpirujúca a je to presne ten typ knihy, ktorú nestačí prečítať iba raz...
Všetkým začínajúcim v gastro biznise ju vrelo odporúčam!
Čítať viac
Martina
Neoverený nákup
13.12.2018
Ak otváraš prevádzku v oblasti gastra, musíš prečítať túto (ne)učebnicu!
Knihu som prečítala na jeden dych! Pre mňa, ako pre majiteľa buducej kaviarne a laika v oblasti gastra, je táto kniha vlastne učebnicou. V knihe sú rôzne uspešné príbehy osob, ktoré podnikajú v obasti gastra od ktorých sa má každý čo naučiť. Podľa môjho názoru, by knihu mal každý, kto plánuje podnikať v oblasti gastronomie poviine prečítať! Čítať viac
Lucia
Neoverený nákup
28.11.2018
Skvelá pomôcka pre začiatočníkov v gastre
Ďakujem za túto úžasnú knižku. O pár mesiacov otváram prevádzku kaviarne a okrem chuti makať na sebe a na biznise mi chýbalo všetko. Táto neučebnica ma naučila zorientovať sa v najdôležitejších oblastiach, ktoré musí mať podnikateľ v gastre zmáknuté ak chce byť úspešný. Verím, že teraz už na nič dôležité nezabudnem a podnikanie pôjde ako po masle. Čítať viac
Jan Pavel
Neoverený nákup
16.11.2018
Rozhodně doporučuji všem, co chtějí v gastru, či v čemkoliv jiném začít, skvěle popsané tipy z praxe! Rozhodně mi to hodně do startu pomůže. Pokud máte pár hodin volných, určitě nebudete litovat. Čítať viac

„Never hviezdam, že nám svietia, never slnku jeho smer, never pravde, čo lož splieta, iba mojej láske ver!“

Hamlet - William Shakespeare, 2006
Hamlet
William Shakespeare