Chocolate - Ferrandi Paris, Flammarion, 2019

31,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Chocolate

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy." This book—a complete... Čítať viac

Vydavateľstvo
Flammarion, 2019
Počet strán
304

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy." This book—a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

31,95 €

Na sklade 3 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Chocolate - Ferrandi Paris, Flammarion, 2019
31,95 €

Viac o knihe

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy." This book—a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris—presents comprehensive techniques for working with chocolate, from tempering and decorative flourishes to recipes such as the Opéra pastry or molten chocolate cake. From rich chocolate ganache to melt-in-your mouth truffles, this book leads aspiring bakers through every step—from basic to special-occasion skills. Starting with advice on how to equip your kitchen, plus essential techniques, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from frozen ice creams and sorbets to candies. Ferrandi's experienced teaching team of master chefs adapted their recipes for the home cook. This fully illustrated intensive course in the art of baking with chocolate provides all of the fundamental techniques and recipes that are the building blocks of the illustrious French chocolate tradition, explained step-by-step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. This extensive reference provides everything an amateur home chef or experienced professional needs to master chocolate recipes for all occasions.
Čítať viac
Počet strán
304
Väzba
pevná väzba
Rozmer
210×280 mm
Hmotnosť
1718 g
ISBN
9782080204066
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
648529
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Flammarion
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Silvia
Neoverený nákup
13.3.2024
výborná kniha pre tých, ktorí majú radi čokoládu, radi ju nielen jedia, ale aj z nej robia rôzne bonbóny, torty a koláče. okrem histórie a praktického postupu, ako pracovať s čokoládou, sú tam vynikajúce recepty (od jednoduchých až po tie ťažšie). Čítať viac
Lucia Lukušová
Overený nákup
13.6.2022
Sladká knizka
Knižka je aj vnútri taká sladká ako jej obalka. Recepty od najlepších cukrárov sú zrozumiteľné, postup je zaznamenaný aj na fotografiách, takže nie je ziaden dôvod, aby niečo nevyšlo. Zlyhať to môže naozaj len na nesikovnej gazdinke. Čítať viac

„Člověk buď umí být šťastný, nebo to prostě neumí. Jestli nejsem šťastná teď a tady, je chyba ve mně a nebudu šťastná ani nikde jinde. “

Slepá mapa - Alena Mornštajnová, 2018
Slepá mapa
Alena Mornštajnová