Chlapec, ktorý sa stretol s Ježišom
E-kniha

Segatashya z Kibeha

Toto je príbeh o chlapcovi, ktorý sa stretol s Ježišom a odvážil sa mu položiť otázky, ktoré trápia ľudstvo viac ako dvetisíc rokov. Volá sa Segatashya. Bol pastierom a narodil... Čítať viac

Vydavateľstvo
Zachej
Počet strán
224

Toto je príbeh o chlapcovi, ktorý sa stretol s Ježišom a odvážil sa mu položiť otázky, ktoré trápia ľudstvo viac ako dvetisíc rokov. Volá sa Segatashya. Bol pastierom a narodil sa v chudobnej, negramotnej pohanskej rodine ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Chlapec, ktorý sa stretol s Ježišom - Immaculeé Ilibagiza, Steve Erwin, Zachej
E-kniha
9,90 €

Viac o e-knihe

Toto je príbeh o chlapcovi, ktorý sa stretol s Ježišom a odvážil sa mu položiť otázky, ktoré trápia ľudstvo viac ako dvetisíc rokov. Volá sa Segatashya. Bol pastierom a narodil sa v chudobnej, negramotnej pohanskej rodine v najodľahlejšom regióne Rwandy. Nikdy nechodil do školy, nikdy nevidel Bibliu a nikdy nevstúpil do kostola. Potom jedného letného dňa v roku 1982, keď odpočíval v tieni stromu, prišiel k nemu Ježiš Kristus. Prekvapeného tínedžera sa opýtal, či podnikne misiu, aby ľudstvu pripomenul, ako sa dostať do neba.
Segatashya túto úlohu prijal pod podmienkou, že Ježiš odpovie na jeho otázky. Ježiš súhlasil a mladý muž sa vydal na jednu z najzázračnejších ciest v moderných dejinách.
Hoci Segatashyu často obviňovali, že je šarlatán, a bili ho, jeho nevinné srdce a silná duchovná múdrosť premohli aj tých najcynickejších kritikov. Čoskoro tento negramotný dospievajúci chlapec diskutoval o teológii s učencami a radil kňazom, veľvyslancom, biskupom a prezidentom. Jeho slová a jednoduché pravdy obrátili tisíce sŕdc a duší všade, kam prišiel.
Pred svojou smrťou počas rwandskej genocídy v roku 1994 Segatashya pokračoval vo svojich cestách a rozhovoroch s Ježišom osem rokov a pýtal sa ho na to, čo chceme vedieť všetci: Prečo sme boli stvorení? Prečo musíme trpieť? Prečo sa zlé veci stávajú dobrým ľuďom? Kedy nastane koniec sveta? Existuje život po smrti? Ako sa dostaneme do neba?
Odpovede na tieto a mnohé ďalšie dôležité otázky sú odhalené v tejto strhujúcej knihe, ktorá je prvým úplným opisom Segatashyovho pozoruhodného životného príbehu.
Čítať viac
Originálny názov
The Boy Who Met Jesus: Segatashya Emmanuel of Kibeho
Počet strán
224
Naše katalógové číslo
2378563
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Zachej
Pre koho
pre kresťanov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Adriana Juhasova
Neoverený nákup
17.12.2023
Velmi príjemná knizka s hlbokým duchovným obsahom
Krasny príbeh neveriaceho chlapca a jeho jedinečných dialógoch s nasim Pánom Ježišom o živote a viere. Odporúčam všetkým ľuďom, ktorí rady čítajú kvalitnú duchovnú literatúru Čítať viac

„Neustále sa hýbeme namiesto toho, aby si na chvíľu sadli, započúvali sa do zvuku dažďa, vypili kávu, zohriali niekomu prsia. A nikdy nepíšeme nikomu listy. “

Letné svetlo a potom príde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2014
Letné svetlo a potom príde noc
Jón Kalman Stefánsson