Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024

Na tému syry kuchárky podľa úpravy

Použité filtre
Zrušiť filtre
Sila prírodnej fermentácie - Sandor Ellix Katz, Alferia, 2021
Sila prírodnej fermentácie

Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám...

  • Knihabrožovaná väzba
    13,99 €
    Na sklade > 5 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    11,89 €
    Ihneď na stiahnutie

Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...

  • Knihabrožovaná väzba
    11,50 €
    Do 5 – 6 dní
  • Čítanámierne opotrebovaná
    6,90 €
    -40 %
    Na sklade

Slané dorty s chutnými náplněmi, INFOA, 2015
Slané dorty s chutnými náplněmi 
CZ

Je tolik možností pro slané pečení! Jednoduché dorty plné chuti pod kůrkou chleba, v listovém těstě, s náplněmi z masa a zeleniny. Sýry, brambory, uzeniny, voňavé bylinky – to vše využijete pro přípravu chutných pokrmů. To jsou dobroty pro malé svačinky..

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Kurča, Ottovo nakladatelství, 2005
Kurča

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005
Pizza

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Milovníci pizze a zberatelia receptov táto zbierka je práve pre vás.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Čokoláda, Agentúra Cesty, 2006
Čokoláda

"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..."

  • Čítanávýborný stav
    4,63 €
    -30 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Šaláty, Ottovo nakladatelství, 2005
Šaláty

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Torty, Ottovo nakladatelství, 2005
Torty

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Torty možno rozdeliť do dvoch kategórii - šľahané torty a maslové torty. Šľahané torty obsahujú veľa vajec, cukru a tekutiny v pomere k múke a málo, prípadne žiadne tuky.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Syry, Ottovo nakladatelství, 2005
Syry

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Podľa legendy syr vynašiel jeden arabský kupec, ktorý sa vydal na ťave na cesty a vo vrecku z ovčieho žalúdka si niesol zásobu mlieka na jeden deň. Horúčava, pohyb a syridlo ...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Keksy, Ottovo nakladatelství, 2005
Keksy

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Maslové kolieska, syrové pečivo, čajové keksy či taštičky plnené džemom, stačí nakúpiť potrebné suroviny a pustiť sa do pečenia.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Slané pochúťky, Ottovo nakladatelství, 2005
Slané pochúťky

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Poznáte Ricottové cesto? Chcete pripraviť svojim blízkym netradičné pohostenie? Nechajte sa inšpirovať zbierkou receptov :

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Vo formičke. To je ten typ splynutia, keď si pritúlite druhú bytosť chrbtom k svojmu telu. Schúlite ju tak do seba, uzavriete v objatí niekde tam, kde sa telá dotýkajú celým povrchom. Ako vlhký piesok, ktorý deti naberajú do formičiek a vzápčtí vyklápajú vytvarovaný.“

Honeymoon - Jana Beňová, 2015
Honeymoon
Jana Beňová