Nový Dominik Dán v predpredaji! Podajte prst novej dánovke.

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Dočkali sme sa! Čarovný Oflajner sa vracia, Zistiť viac, Václav Toman, Perkman, 2025

Učebnice pre vysoké školy

Zúžiť výber

Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Mikrobiológia potravín (Autorský kolektív)
Mikrobiológia potravín
  • Autorský kolektív

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná väzba
    17,27 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 20 dní.

Kniha: Epidemiológia a alergie z potravín (Ľubomír Lopašovský a Martina Fikselová)
Epidemiológia a alergie z potravín

Už stredovekí učenci sa domnievali, že pôvodcami nákazlivých ochorení sú živé bytosti „contagium vivum“. Hoci epidemiologické myslenie a empirický epidemiologický prístup k obmedzovaniu šírenia chorôb majú svoju dlhú históriu, epidemiológia ako....

  • Knihabrožovaná väzba
    6,55 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Výživové hodnotenie potravín (Eva Dudríková)
Výživové hodnotenie potravín

Vysokoškolská učebnica Výživové hodnotenie potravín predstavuje základné princípy zisťovania energetickej a výživnej hodnoty potravín, stráviteľnosti a využiteľnosti živín. Uvedené je rozdelenie potravín a potravinových surovín...

  • 7,95 €
    Do 3 – 5 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 3 – 5 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Analytické metódy v klinickej chémii (Jana Sádecká)
Analytické metódy v klinickej chémii

Učebnica je určená najmä študentom Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave, môže však poslúžiť ako doplnková literatúra aj pre študentov chemických odborov na iných vysokých školách a pre analytikov...

  • Knihabrožovaná väzba
    23,60 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 13 dní.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Kniha: Cvičenia zo všeobecnej zootechniky (František Zigo a Milan Vasiľ)
Cvičenia zo všeobecnej zootechniky

Vysokoškolská učebnica Cvičenia zo všeobecnej zootechniky je určená pre študentov Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie pre študijné programy Všeobecné veterinárske lekárstvo...

  • 32,60 €
    Do 3 – 5 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 3 – 5 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov (Eva Dudríková a Jana Pažáková)
Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov

Vysokoškolská učebnica kolektívu autorov Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov približuje študentom základné poznatky o bezpečnosti a kvalite mlieka a mliečnych výrobkov v nadväznosti na ich...

  • 19,39 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 16 dní.

Kniha: Zdravotná bezpečnosť potravín (Martina Fikselová)
Zdravotná bezpečnosť potravín

Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potravín, ktorí ovládajú základy hygieny potravín a všeobecnej bezpečnosti potravín. Zaoberá sa...

  • Knihabrožovaná väzba
    8,42 €
    Do 3 – 5 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 3 – 5 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Analytické metódy v klinickej chémii (Jana Netriová a Jana Sádecká)
Analytické metódy v klinickej chémii

Učebnica môže poslúžiť ako študijná literatúra pre študentov chemických odborov na vysokých školách a pre analytikov, biochemikov, farmaceutov a zdravotníkov, ktorí majú záujem zoznámiť sa s princípmi a postupmi analytických metód v klinickej chémii...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav (Petra Lenártová)
Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav

Vedecká monografia. Obsah: 1.Súčasný stav riešenej problematiky 2.Cieľ práce 3.Materiál a metodika práce 4.Výsledky práce a diskusia 5. Návrh a využitie výsledkov...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.


Tak prečo máme ustavične ambíciu milovať? Pretože láska je bod, kde sa stretáva pravda s mágiou.
Kniha: Roviny života (Julian Barnes)
Roviny života
  • Julian Barnes