Nový Dominik Dán v predpredaji! Podajte prst novej dánovke.

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Najlepšie nepublikované poviedky. Stephen King je späť. Kniha Vábenie temnoty, Stephen King. Vydavateľstvo Ikar, 2025. Zistiť viac

Učebnice pre stredné odborné školy

Zúžiť výber

Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Technologie přípravy pokrmů 1 (Hana Sedláčková a Pavel Otoupal)
Technologie přípravy pokrmů 1 
CZ
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

  • Knihabrožovaná väzba
    8,93 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do piatich dní.
  • Čítaná
    výborný stav
    Túto knihu sme vykúpili cez Knihovrátok a je vo výbornom stave.Rozdiel medzi touto knihou a novou by ste asi ani nespoznali. Knihu sme označili nálepkou, ktorá môže na niektorých obaloch zanechať stopy.
    5,40 €
    Na sklade
    Tento produkt síce máme aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy a ďalšie už nemá ani distribútor, preto je možné, že bude onedlho úplne vypredaný. Ak ho chcete mať, ponáhľajte sa!

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA (Ľ. Verčimáková)

Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín...

  • Knihabrožovaná väzba
    20,00 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Stravovací služby (Lena Mlejnková)

Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného stravování a typologii provozoven. Dále je zaměřena na marketingový mix a specifika ekonomiky a řízení procesů ve stravovacích zařízeních...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA (Ľ. Verčimáková)

Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať



Veci, ktoré nás navždy zmenia sa dejú bez toho, aby sme vedeli, že sa stanú. A vo chvíli, ktorá vyzerá ako všetky ostatné, sa srdcia lámu, alebo hoja. A čas, ktorý plynie vytrvalo a s istotou, sa mimo hodín odtrhne z reťaze. Život sa môže zmeniť za malú chvíľu a potom človeku trvá celý život, kým tej zmene porozumie.
Kniha: Diera v čase (Jeanette Winterson)
Diera v čase
  • Jeanette Winterson