Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Artis Omnis má 20! Oslavuj so zľavou 20 % - Chcem čítať

Učebnice pre stredné odborné školy

Zúžiť výber

Typ
Zvláštna vlastnosť
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Predmet
Ročník
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Útvar
Autor
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Séria
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Hotelový a gastronomický manažment 1 (Peter Huľo)
Hotelový a gastronomický manažment 1

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,90 €
    Na sklade 2 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Hotelový a gastronomický manažment 2 (Peter Huľo)
Hotelový a gastronomický manažment 2

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,90 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,90 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Technológia 2 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 2 (pre ŠO kuchár)

Učebnica Technológia 2 je určená pre študijný odbor kuchár a nadväzuje na učivo prvého ročníka a tvorí základ prípravy na budúce povolanie...

  • Knihabrožovaná väzba
    20,00 €
    Do 6 – 8 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 6 – 8 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA

Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín...

  • Knihabrožovaná väzba
    20,00 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II.

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA

Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technológia 4 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 4 (pre ŠO kuchár)

Učebnica Technológia 4 uzatvára sériu učebníc pre študijný odbor kuchár. Obsah učiva je zameraný na rozšírenie vedomostí, podporu kreativity a využitie zručností, ktoré žiaci nadobudli počas prípravy na budúce povolanie v nižších ročníkoch...

  • Knihabrožovaná väzba
    20,00 €
    Pripravujeme
    Vydavateľ, tlačiar a ďalší usilovní ľudia intenzívne pracujú na tom, aby ste si už onedlho mohli prečítať túto knihu.

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár)

Učebnica je určená pre 1. ročník študijného odboru kuchár. Jej obsah je v súlade so ŠVP. Učivo je rozdelené do 9 kapitol, v ktorých sa žiaci oboznámia s vývojom gastronómie u nás aj vo svete, s HACCP, povinnosťami a pomôckami kuchára...

  • Knihabrožovaná väzba
    20,00 €
    Na sklade > 5 ks
    Táto kniha sa môže na cestu ku vám vybrať prakticky okamžite! Ak si ju objednáte do 13:00 v pracovný deň, odošleme vám ju ešte dnes, inak najneskôr nasledujúci pracovný deň.

Kniha: Technológia 3 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 3 (pre ŠO kuchár)

Učebnica Technológia 3 nadväzuje a rozširuje učivo z nižších ročníkov. Je určená žiakom študijného odboru kuchár...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technológia 1 (pre ŠO kuchár) (Ľ. Verčimáková)
Technológia 1 (pre ŠO kuchár)

Táto učebnica je určená pre študijný odbor kuchár. Zahŕňa súbor informácií, ktoré tvoria základ učiva na technológiu prípravy pokrmov. Text je ilustrovaný perokresbami a farebnými fotografiami, ktoré vám pomôžu rozvíjať predstavivosť a tvorivosť žiaka...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.


Všetky ženy si o sebe myslia, že sú iné; všetky si myslia, že niektoré veci sa im nemôžu prihodiť, a všetky sa mýlia.
Kniha: Zlomená žena (Simone de Beauvoir)
Zlomená žena
  • Simone de Beauvoir