So slovenským pôvodom knihy učebnice pre stredné odborné školy
Zoradiť
- Bestsellery
- Top hodnotené
- Novinky
- Najdrahšie
- Najlacnejšie
- Najvyššia zľava
-
107 produktov
Príručka Maturita z biológie je určená študentom gymnázií a stredných odborných škôl, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku biológie. V štrnástich obsiahlych kapitolách ponúkajú autori prehľadne spracované učivo celej...
Učebnica približuje význam a úlohu elektrotechniky, ako aj jej historický vývoj. Zaoberá sa základmi elektrotechniky podľa tematických celkov: základné pojmy, elektrotechnické pole, jednosmerný prúd, riešenie obvodov jednosmerného prúdu...
-
Knihabrožovaná väzba28,00 €Na sklade 2 ks
Učebnica obsahovo a metodicky nadväzuje na Základy elektrotechniky I. Ucelený prehľad o fyzikálnych pojmoch, zákonoch a spôsob využívania elektriny v technickej praxi poskytujú až komplexné poznatky z obidvoch dielov učebnice...
-
Knihabrožovaná väzba28,00 €Na sklade 2 ks
Zbierka príkladov je napísaná formou pracovného zošita, do ktorého si žiaci budú písať odpovede na otázky, riešiť príklady a účtovať účtovné prípady...
-
Knihabrožovaná väzba13,90 €Do 6 – 10 dní
Publikácia HELLO ENGLISH! B2 je primárne určená študentom, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z anglického jazyka na úrovni B2, avšak vďaka svojmu flexibilne spracovanému obsahu je mimoriadne vhodná pre všetkých, ktorí si chcú svoje jazykové...
-
Knihabrožovaná väzba17,00 €Do 4 – 5 dní
Cieľom učebnice je predstaviť základnú štruktúru elektronického spojovacieho systému, ktorý nahradil ústredňu založenú na báze reléových súčiastok a elektronického telefónneho prístroja, ktorý nahradil pôvodne elektromechanický telefónny prístroj...
- Autorský kolektív
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa...
-
Knihabrožovaná väzba26,83 €Na sklade 1 ks
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na jej prvú časť. Vysvetľuje princíp vzniku a šírenia elektromagnetických vĺn...
Prepracovaná a upravená zbierka úloh z matematiky pre 1. a 2. ročník stredných odborných škôl je plná rôznych úloh a umožňuje precvičiť si a rozšíriť vedomosti o nové poznatky z učiva strednej školy...
-
Knihabrožovaná väzba15,50 €Na sklade 1 ks
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Učebnica Technológia je určená pre žiakov 3. ročníka trojročného stavebného učebného odboru maliar, ktorí v prvom ročníku štúdia získali základné informácie z oblasti stavebných prác, v druhom ročníku sa špecializovali na ...
-
Knihabrožovaná väzba26,88 €Na sklade 1 ks
-
Knihabrožovaná väzba25,55 €Na sklade > 5 ks
Inovovaná 2. časť zbierky úloh obsahuje úlohy rôznej obťažnosti. Môžete si na nich precvičiť učivo prebrané na vyučovacích hodinách. Zbierka je určená pre všetky typy stredných škôl, je len na učiteľoch, ktoré úlohy použijú...
Učebnica Technológia je určená pre žiakov 2. ročníka trojročného stavebného učebného odboru maliar, ktorí v prvom ročníku štúdia získali základné informácie z oblasti stavebných prác. Oboznámili sa s prácou s drevom, kovmi...
-
Knihabrožovaná väzba26,88 €Na sklade 1 ks
Učebnica obsahuje 2 tematické celky – Mechanika a Strojárska technológia. Obsahuje informácie o technológii výroby materiálov používaných v strojárstve, o polovýrobkoch a meradlách. Druhá časť je venovaná statike, pružnosti a ...
-
Knihabrožovaná väzba27,59 €Na sklade 1 ks
Učebnica Potraviny a výživa I školy by určite nemala chýbať na školách gastronomického a potravinárskeho zamerania. Obsahuje učivo o jednotlivých potravinách, ich zložení, kvalite a použití...
-
Knihabrožovaná väzba18,90 €Na sklade 2 ks
Učebnica umožňuje žiakom osvojiť si základné vedomosti o vlastnostiach a o používaní stavebných materiálov a výrobkov. Je doplnená pracovnými listami...
-
Knihabrožovaná väzba26,99 €Na sklade 1 ks
Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...
-
Knihabrožovaná väzba14,90 €Na sklade > 5 ks
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...
-
Knihabrožovaná väzba9,90 €Na sklade 3 ks
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle