Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Martyn Rady - Zákutia mapy Strednej Európy, Zistiť viac

Učebnice pre stredné školy

Zúžiť výber

Typ
Zvláštna vlastnosť
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Predmet
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Útvar
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Séria
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Technologie přípravy pokrmů 1 (Hana Sedláčková a Pavel Otoupal)
Technologie přípravy pokrmů 1 
CZ

První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

  • Knihabrožovaná väzba
    8,93 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do troch dní.
  • Čítaná
    výborný stav
    Túto knihu sme vykúpili cez Knihovrátok a je vo výbornom stave.Rozdiel medzi touto knihou a novou by ste asi ani nespoznali. Knihu sme označili nálepkou, ktorá môže na niektorých obaloch zanechať stopy.
    4,50 €
    Na sklade
    Tento produkt síce máme aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy a ďalšie už nemá ani distribútor, preto je možné, že bude onedlho úplne vypredaný. Ak ho chcete mať, ponáhľajte sa!

Kniha: Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště (Septima)
Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště 
CZ

Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru...

  • Knihabrožovaná väzba
    10,76 €
    -10 %
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA

Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín...

  • Knihabrožovaná väzba
    20,00 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Stravovací služby (Lena Mlejnková)
Stravovací služby 
CZ

Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného stravování a typologii provozoven. Dále je zaměřena na marketingový mix a specifika ekonomiky a řízení procesů ve stravovacích zařízeních...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy (Hana Sedláčková)
Technologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy 
CZ
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA (Ľ. Verčimáková)
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA

Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro kuchaře a číšníky (Mikuláš Matejka a Irena Balogová)
Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro kuchaře a číšníky 
CZ

Popsáno podle dotisku 2. vyd., r. původního vyd. neuveden

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Potraviny a nápoje (Peter Kružliak, Anton Forró a Rudolf Schaller)
Potraviny a nápoje 
CZ

Přeloženo ze slov.. Učebnice pro kuchaře a číšníky

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.


První čarodějovo pravidlo: lidé jsou hloupí.