Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Martyn Rady - Zákutia mapy Strednej Európy, Zistiť viac

Zúžiť výber

Typ
Zvláštna vlastnosť
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Predmet
Ročník
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Útvar
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Séria
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Hotelový a gastronomický manažment 1 (Peter Huľo)
Hotelový a gastronomický manažment 1

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,90 €
    Na sklade 2 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Hotelový a gastronomický manažment 2 (Peter Huľo)
Hotelový a gastronomický manažment 2

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,90 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,90 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do týždňa.

Kniha: Komunikačné techniky (Peter Seemann)
Komunikačné techniky

Vysokoškolská učebnica s názvom Komunikačné techniky poskytuje čitateľovi základné vedomosti z oblasti komunikačných zručností potrebných pre manažérsku prácu na všetkých stupňoch riadenia ako aj pre rozvoj osobnosti človeka...

  • Knihapevná väzba
    33,88 €
    Na sklade 2 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 25 dní.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Kniha: Manažment a manažérske kompetencie (Katarína Stachová a Zdenko Stacho)
Manažment a manažérske kompetencie

Učebnica „Manažment a manažérske kompetencie“ poskytuje komplexný pohľad na rozmanité aspekty manažérskej práce...

  • Knihabrožovaná väzba
    21,90 €
    Do 9 – 14 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 9 – 14 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Manažment v sociálnej práci (Eva Mydlíková)
Manažment v sociálnej práci

Vysokoškolská učebnica Manažment v sociálnej práci vychádza v inovovanej a rozšírenej podobe presne po 20 rokoch. Študijný odbor Sociálna práca prešiel procesom emancipácie s ostatnými akademickými odbormi a ako...

  • Knihabrožovaná väzba
    60,00 €
    Do 1 dňa
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 1 dňa. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Category management (Jozef Orgonáš a Kristína Korytinová)
Category management

Predkladáme vysokoškolskú učebnicu, ktorá je určená pre všetkých študentov ekonomických smerov, najmä študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave, a category manažment popisuje v celej jeho... Ako proces predstavuje výhody pre ob

  • Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. (M. Gaplovská, P. Huľo a Z. Huľová)
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II.

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: HRM Core Concepts (Jean Phillips)
HRM Core Concepts 
EN

In HRM Core Concepts, author Jean Phillips provides a concise yet comprehensive overview of human resource management...

  • Knihabrožovaná väzba
    120,21 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.


Raj som si vždy predstavoval ako knižnicu, nikdy ako záhradu.
Kniha: Vražedné pohádky (Andreas Gruber)
Vražedné pohádky
  • Andreas Gruber