Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Populárne filtre
Použité filtre
Zrušiť filtre
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. - P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2022
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,90 €
    Na sklade > 5 ks

Hotelový a gastronomický manažment 2 - Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2015
Hotelový a gastronomický manažment 2

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,90 €
    Na sklade 3 ks
  • Čítanávýborný stav
    6,93 €
    Na sklade

Hotelový a gastronomický manažment 1 - Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2014
Hotelový a gastronomický manažment 1

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,90 €
    Na sklade > 5 ks

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. - P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2023
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II.

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,90 €
    Do 7 – 11 dní

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov - Katarína Kompasová, Univerzita Konštantína Filozofa, 2021
Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov.

  • Knihabrožovaná väzba
    10,40 €
    Do 2 – 3 dní

Suroviny pro učební obor Cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek, Informatorium, 2007
Suroviny pro učební obor Cukrář 
CZ

Učebnice popisuje výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a o hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků, potravinářských barviv a obalových hmot...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„V Prahe a ešte na niektorých iných miestach som sa naučil byť sám. Byť sám sebou som sa doteraz nenaučil. Sám viem byť aj v dlhom rade na kapry. Ide to bez námahy, nemusím sa na to ani sústredí - pokiaľ si ma nevšímajú, na množstve ľudí okolo nezáleží. No na to, aby sme boli sami sebou, potrebujeme druhých.“

RAJc je preč - Pavel Vilikovský, 2018
RAJc je preč
Pavel Vilikovský