Olga Tokarczuk: Pán výrazný. Artforum, 2024

S oranžovou obálkou učebnice pre 2. ročník SŠ zo série Nové receptúry a technológie prípravy pokrmov

Populárne filtre
Použité filtre
Zrušiť filtre
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík, Nová Práca, 2003
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Myslela som si, že každý kráčame po vopred určenom priamom chodníku - ale vyzerá to tak, že nie je vôbec žiaden chodník. Samotné kráčanie je tým chodníkom.“

Perelandra - C.S. Lewis, 2016
Perelandra
C.S. Lewis