Knihy o biznise a manažmente v slovenskom jazyku od vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá
- Zdeněk Obdržálek
- kolektív
Obsahom publikácie sú zásadné a nové informácie nevyhnutné na výkon manažérskych činností v oblasti školstva, výchovy a vzdelávania.
-
Knihapevná väzba11,78 €Na sklade 1 ks
Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...
-
Knihabrožovaná väzba14,90 €Na sklade > 5 ks
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský...
-
Knihabrožovaná väzba9,90 €Na sklade > 5 ks
Rozhodli ste sa podnikať či obchodovať aj s partnermi v zahraničí? Potom je táto trojjazyčná príručka určená práve Vám.
-
Knihabrožovaná väzba2,95 €Na sklade 1 ks
Zbierka praktických príkladov sa venuje daňovej problematike. Pomôže pretaviť teoretické vedomosti do praktickej roviny pomocou riešenia rôznych štúdií a úloh...
-
Knihabrožovaná väzba18,50 €Do 8 – 12 dní
Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...
-
Knihabrožovaná väzba14,90 €Do 8 – 12 dní
Ide o nateraz jedinú knihu slovenského autora, v ktorej sa opisujú predovšetkým neverbálne dorozumievacie prostriedky, ako sú pohyb, mimika, gestikulácia, vzdialenosť komunikantov atď...
-
Knihašitá väzbaVypredané
Cieľom učebnice je ukázať študentom, že umenie, estetické hodnoty a estetika niekedy môžu byť celkom príjemnou hrou, niekedy zasa môžu trošku hnevať i provokovať...
Prvá časť učebnice obsahuje tieto kapitoly: História pohostinstva, Zásady hygieny a bezpečnosť pri práci, Inventár, Prípravné práce na pracovisku, Základné spoločenské pravidlá, Osobnosť pracovníka obsluhy, Pravidlá a technika obsluhy,...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Učebnica pre voliteľný predmet daňová sústava študijného odboru 6317 6 obchodná akadémia.
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Druhá časť učebnice - Stolovanie II je určená pre učebné odbory čašník, servírka, kuchár a hostinský. Cieľom učebnice je príprava žiakov na ukončenie štúdia a na začiatok aktívneho ekonomického života v cestovnom ruchu a hotelierstve v podmienkach...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Druhá časť učebnice - Stolovanie II je určená pre učebné odbory čašník, servírka, kuchár a hostinský. Cieľom učebnice je príprava žiakov na ukončenie štúdia a na začiatok aktívneho ekonomického života v cestovnom ruchu a hotelierstve...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle