Žltý zápisník budovania značky - Michal Pastier, Žurnál, 2024

Odborné a náučné knihy

Populárne filtre
Použité filtre
Zrušiť filtre
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu - Ján Mareček, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov 2. kapitola Skladovanie obilnín 3. kapitola Skladovanie olejnín 4. kapitola Skladovanie strukovín 5. kapitola Skladovanie zemiakov 6. kapitola Skladovanie repy cukrovej 7. kapitola Skladovanie...

  • Knihabrožovaná väzba
    11,22 €
    Do 3 – 4 dní

Zdravotná bezpečnosť potravín - Martina Fikselová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023
Zdravotná bezpečnosť potravín

Vysokoškolská učebnica „Zdravotná bezpečnosť potravín“ je určená najmä pre študentov študijného programu bezpečnosť a kontrola potravín, ktorí ovládajú základy hygieny potravín a všeobecnej bezpečnosti potravín. Zaoberá sa...

  • Knihabrožovaná väzba
    8,42 €
    Do 3 – 4 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nakoniec, stručnosť je jediná cnosť netalentovaných autorov.“

Ruzká klazika - Daniel Majling, 2017
Ruzká klazika
Daniel Majling