Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Artis Omnis má 20! Oslavuj so zľavou 20 % - Chcem čítať

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Autor
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Séria
Väzba
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Technologie potravin II (Pavel Kadlec)
Technologie potravin II 
CZ
  • 22,79 €
    Do 3 – 5 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 3 – 5 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Technologie potravin I (Pavel Kadlec)
Technologie potravin I 
CZ
  • 27,99 €
    Do 3 – 5 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 3 – 5 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Vzorné řeznictví a uzenářství (František Danielka)
Vzorné řeznictví a uzenářství 
CZ
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: České masné výrobky (Ossis)
České masné výrobky 
CZ

Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation...

  • Knihapevná väzba
    104,95 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Food Science (Sari Edelstein)
Food Science 
EN

Food Science: An Ecological Approach presents the field of food science―the study of the physical, biological, and chemical makeup of food, and the concepts underlying food processing―in a fresh...

  • Knihapevná väzba
    108,73 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Pekařská technologie (Jaroslav Albrecht a Petr Šedivý)
Pekařská technologie 
CZ
  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Potravinářská technika I (Bořivoj Groda)
Potravinářská technika I 
CZ

247 výt.. Tabulky

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu (Aleš Lebeda, Barbora Mieslerová a Michaela Sedlářová)
Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu 
CZ

Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta, katedra botaniky

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: 700 let se lvem ve znaku (Ladislav Steinhauser)
700 let se lvem ve znaku 
CZ

V tiráži uveden chybný název: 900 let se lvem ve znaku. Terminologický slovník

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Potravinář : technologie : 1. ročník SPŠ (Jiří Altera a Libuše Alterová)
Potravinář : technologie : 1. ročník SPŠ 
CZ
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář (Josef Tašl)
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář 
CZ

Obsahuje rejstřík

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 (Apple Academic Press Inc.)
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 
EN

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels...

  • Knihapevná väzba
    147,25 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Řeznictví a uzenářství (Václav Rošický)
Řeznictví a uzenářství 
CZ

Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Hygiena a technologie masa (Ladislav Steinhauser)
Hygiena a technologie masa 
CZ
  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Výroba jemného uzenářského zboží (Rudolf Řehák)
Výroba jemného uzenářského zboží 
CZ

Obsahuje rejstříky

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technologie speciálních vín (Barbora Nádeníčková)
Technologie speciálních vín 
CZ

Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta. 60 výt.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň (Ignác Hoza, Jan Hrabě a Otakar Rop)
Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň 
CZ

Správné vročení na obálce. 200 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Uzenář (Karel Josef Jarník)
Uzenář 
CZ

Terminologický slovník

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Obecná potravinářská technologie (Jaroslav Čepička)
Obecná potravinářská technologie 
CZ

1000 výt.. Tab.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.


…uveriť, že milovať - milovať s nohami pevne na zemi a nie tak, ako sme si to predstavovali ako dievčatá - je zručné žonglérske cvičenie, permanentné obetovanie sa, prehĺtanie ropúch eleganciou.
Kniha: Náhodné úvahy (Elena Ferrante)
Náhodné úvahy
  • Elena Ferrante