Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Zaklínač: Oficiálna kuchárska kniha - Anita Sarna, Karolina Krupecka, Ikar, 2024

Knihy o prírodných vedách a technike

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Jazyk
Autor
Vydavateľstvo
Séria
Väzba
Použité filtre
Zrušiť filtre
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť - Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová, Expol Pedagogika, 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne...

  • Knihabrožovaná väzba
    26,04 €
    Na sklade 2 ks

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť - Alena Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...

  • Knihabrožovaná väzba
    26,04 €
    Na sklade 2 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Túžil som ju nežne zaobaliť hebkým tichom ako do deky.“