Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024

Séria Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť - Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová, Expol Pedagogika, 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne...

  • Knihabrožovaná väzba
    26,68 €
    -5 %
    Na sklade 3 ks

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou...


Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť)

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...


Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť - Alena Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...

  • Knihabrožovaná väzba
    26,68 €
    -5 %
    Na sklade 3 ks

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2005
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek...



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Sme zrodení zo zeme, s láskou ju obrábame a ona nám na oplátku dáva všetko, čo potrebujeme. Keď zomrieme, vrátime sa do nej. Vlastne jej patríme.“

Brieždenie v Dženíne - Susan Abulhawová, 2013
Brieždenie v Dženíne
Susan Abulhawová