Žltý zápisník budovania značky - Michal Pastier, Žurnál, 2024

Kuchárky podľa potravín

Použité filtre
Zrušiť filtre
Vše, co by měl vědět každý milovník piva - Ellen Goldstein, Fénix, 2019
Vše, co by měl vědět každý milovník piva 
CZ

Vše, co by měl vědět každý milovník piva je humorná i poučná příručka pojednávající o pivě, tedy nápoji milovaném nespočtem lidí. Ať už si vychutnáváte jedno dobře vychlazené na terase, v hospodě, v obýváku, nebo doma u svého nejlepšího kamaráda, tato...

  • Knihabrožovaná väzba
    7,65 €
    -18 %
    Na sklade 1 ks

Toskánsko, Marco Polo, 2017
Toskánsko 
CZ

Nový cestovní průvodce s doporučenými tipy, s cestovním atlasem a přiloženou mapou...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,95 €
    Na sklade 1 ks

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2016
To najlepšie z hydiny

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Herbár - Jaroslava Bednářová, Fortuna Libri, 2019
Herbár

Keď sa pretne svet starých apatiekarov a lekárov so svetom kuchárov, botanikov a maliarskych majstrov, výsledkom je kniha pre všetkých maškrtníkov a zároveň ctiteľov rastlinnej ríše. Rastliny ako jedlo, rastliny ako liek...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdny čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2015
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano