David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024

Kuchárky

Použité filtre
Zrušiť filtre
Národné jedlá - Anya von Bremzen, Premedia, 2023
Národné jedlá

Nová kniha autorky úspešného Umenia sovietskej kuchyne je brilantným skúmaním jedla a národnej identity po celom svete. „S nástupom a dominanciou globalizácie,“ vysvetľuje Anya v úvode, „sa národy a nacionalizmus javia zastaralejšie a zároveň...

  • Knihapevná väzba
    16,95 €
    Na sklade 1 ks

Japonská kuchyňa - Stevan Paul, Ikar, 2023
Japonská kuchyňa

Pripravte si doma pravé japonské vegetariánske lahôdky: rámen, miso, suši a jedlá z ryže, zeleninové chuťovky, grilované jakitori aj dezerty. Stevan Paul, autor úspešnej kuchárskej knihy Japonská kuchyňa...

  • Knihapevná väzba
    26,90 €
    Na sklade 1 ks

Tradičná kuchyňa Záhoria - Mojmír Benža, Signis, 2024
Tradičná kuchyňa Záhoria

Monografia etnológa mnohé roky pôsobiaceho v oblasti výskumu tradičných hodnôt Slovenska sa tentokrát zameriava na tradičnú kuchyňu Záhoria. Zaujíma sa však o tradičné jedlá nie z hľadiska receptov, ale z hľadiska príležitosti, kedy.....

  • Knihapevná väzba
    13,82 €
    -5 %
    Do 3 – 4 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Ak by som bola priateľka, povedala by som lož. Ak nepriateľka, tak pravdu. A ak špiónka, mlčala by som.“

Hrobár z Paríža - Barbora Šedíková, 2019
Hrobár z Paríža
Barbora Šedíková