Rebecca Yarros. Všetkými zmyslami. Lindeni, 2024

V kníhkupectve Zvolen (Martinus) v slovenskom jazyku knihy o mikrobiológii, genetike a biochémii od autora Anna Sobeková

Použité filtre
Zrušiť filtre
Zloženie potravín a potravinových surovín - Judit Süli, Anna Sobeková, Zuzana Bujdošová, Tatiana Hrušková, Osveta, 2019
Zloženie potravín a potravinových surovín

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...

  • Knihapevná väzba
    45,00 €
    Do 6 – 11 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Láska je hmla a vzdych ju odveje. Láska je v oku iskra nádeje, ale aj more sĺz - tak čo chceš ešte? Láska je múdre šialenstvo, je z bied pomáhajúci liek, i prudký jed.“

Romeo a Júlia - William Shakespeare, 2006
Romeo a Júlia
William Shakespeare