Pražené mandle v mliečnej čokoláde s ceylonskou škoricou.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Winter Almonds vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením sicílskych mandlí priamo v našej pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú obalené v s obsahom čerstvej škorice, čo vytvára chrumkavé mandľové guľôčky. Výsledok vo vás vyvolá otázku: Čo mi v tej čokoláde nesedí? Predsa škorica. Ochutnajte a objavíte nové chute. Bez škorice to už nepôjde.
Zloženie: Pražené mandle (25%), obsah kakaovej sušiny v čokoláde min. 33%, cukor, kakaové maslo, plnotučné mlieko, kakaová hmota, ceylonská škorca (1%); emulgátor: sójový lecitín. Prírodná vanilka.
Alergény: MLIEKO, ORECHY, SÓJA
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 2330 kj/ 560 kcal
Tuky: 37 z ktorých nasýtené mastné kyseliny 17
Sacharidy: 52 z toho cukry 44
Vláknina: 1,5
Bielkoviny: 9
Soľ: 0