Čo môže byť lepšie ako dobrá káva, ktorá tvorí dobré hodnoty?
Na ploche 56 hektárov sa rozprestiera 21 fariem, ktoré vlastnia ženy a produkujú kávu dvoch odrôd. Zamestnávajú iba ženy a zameriavajú sa okrem iného aj na lepšie podmienky pre život a rozvoj detí zberačiek. Káva má dobré telo s optimálnym pocitom v ústach. Intenzívne tóny červeného pomaranča sprevádzajú tóny vlašských orechov a mandlí, v perzistentnej dochuti vyznačujúcej sa jemnou, ale silnou arómou grapefruitu.
Praženie: vyvážené na espresso aj alternatívy (CITY CITY+ príjemná chuť acidity)
Použitie: espresso
Mletie: Stredné / Stredne tvrdé
Dobrá rada:
Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva Kolumbia si vyžaduje stredne hrubé mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania. V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia.
Chuťový profil
Ovocnosť: ●○○
Sladkosť: ●○○
Horkosť: ●●○
Aróma: ●●○
Telo: ●●○
Dochuť: ●●○
Kofeín: ●●○