Knihy
E-knihy
14,40 €

Bežná cena Bežne 14,90 €

Ušetríte 3%

Posielame do piatich dní

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso.
V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení.
Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu.
Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.
Čítaj viac
Kúpte spolu
Domáca udiareň - Will Fleischman
Dokonalé barbecue - Kolektív autorov
28,76 €
Ušetríte 1,04 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
192
Hmotnosť
530 g
Rok vydania
2017
Väzba
brožovaná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Ikar
Rozmer
195×235 mm
ISBN
9788055155906
Naše katalógové číslo
278901

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

Čítaj viac
Čítaj viac
Kúpte spolu
Domáca udiareň - Will Fleischman
Dokonalé barbecue - Kolektív autorov
28,76 €
Ušetríte 1,04 €

„Kniha je základný predpoklad pre dobrý život.“

Mortimer J. Adler