Naše kníhkupectvá sú otvorené :-)
A v nich najlepšie knižné darčeky pre všetkých :) Viac info
Radosť variť - Marcel Ihnačák
Radosť variť
14,95 €
Pri nákupe nad 49 € máte poštovné zadarmo
Knihy
E-knihy

Radosť variť

Marcel Ihnačák

Vyučený kuchár sa ako 23-ročný stal šéfkuchárom pražskej luxusnej reštaurácie Století, kde varil pre prezidentov Vyšehradskej štvorky, ale aj hostí ako Karel Gott, Sean Connery či Calvin Klein. V Londýne pracoval v špičkovej reštaurácii Pied á Terre, ocenenej dvoma hviezdičkami Michelin. Po jej...

Slovart, 2013
Vydavateľstvo
Slovart, 2013

Ďalšie formáty

Kniha
13,60 €

Kniha mladého slovenského kuchára Marcela Ihnačáka, bývalého spolupracovníka Jamieho Olivera v jeho reštaurácii Fifteen, známeho aj z relácie Teleráno, je venovaná všetkým, pretože jesť musí každý...

Čítaj viac

Ďalšie formáty

14,95 €

Vypredané, je však dostupné iné vydanie.

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe


Kniha mladého slovenského kuchára Marcela Ihnačáka, bývalého spolupracovníka Jamieho Olivera v jeho reštaurácii Fifteen, známeho aj z relácie Teleráno, je venovaná všetkým, pretože jesť musí každý.

Má za cieľ osloviť najmä mladých ľudí, čo nabrali odvahu a chcú si svoje jedlo uvariť sami. V 12 kapitolách, vychádzajúcich z klasických kuchárskych kníh, je množstvo receptov, moderných, jednoduchých, ale aj komplikovanejších a nápaditých, ktoré využívajú nielen obvyklé, ale predovšetkým netradičné suroviny, čo sa čoraz častejšie objavujú na našom trhu.

Knihu spestruje rozprávanie o varení a o všetkom, čo s varením súvisí.

2. vydanie
Čítaj viac

Všetky formáty tohto titulu

Knihy

Kniha pevná väzba, Český jazyk, Slovart CZ, 2014
Na sklade
13,60 €

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Kniha brožovaná väzba, Slovenský jazyk, Slovart, 2013

Vypredané

Kniha pevná väzba s prebalom, Slovenský jazyk, Slovart, 2009
-5%

Vypredané

Ďalšie
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
248
Hmotnosť
700 g
Rok vydania
2013
Väzba
brožovaná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Slovart
Rozmer
168×231 mm
ISBN
9788055608273
Naše katalógové číslo
150274

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

4,8 / 5

79 hodnotení

69
6
3
0
1

Palo Bulla
27.1.2014
unikat
zatial co ostatne kucharske knihy (slovenske) sa vydavaju pred vianocami, lebo hocijaky niktos si chce zarobit, toto je kniha, co naozaj prinasa uzasne jedla a varime s nou ako sefkuchari :-) Čítaj viac
maťa
17.1.2014
sklamanie
aj napriek tomu, že mám tohto kuchára veľmi rada a rada skúšam jeho recepty, keď nájdem nejaké uverejnené, bola táto kniha pre mňa sklamaním - kniha je síce na pohľad pekná ale má kopec receptov, ktoré bežný človek len tak nevarí Čítaj viac
Mária
24.6.2013
Dobrá kniha
Veľmi zaujímavé recepty zo stredomoria. Kto má rád stredozemnú kuchyňu, a v knihe sú suroviny, ktoré môžete aj sami zmeniť. A bude Vám aj chutiť. Čítaj viac
Darina Černá
5.6.2013
Recenzia knihy
Overený nákup
Dnes som dostala tútu knihu a som z nej veľmi sklamaná lebo vsetci hu tu ospevovali aká je úžasná a ako dobre sa z nej dá variť. V knihe sú recepty ktoré bežný človek vôbec neviužije a už vôbec nie človek ktorý nevie variť. Čítaj viac
Eva
21.3.2013
Názor čitateľa
Tuto knihu som dostala k sviatku a mala som hu dlho odlozenu v kniznici . Nedavno som z nej zacala varit a recepty su uzasne a jedlo velmi , velmi chutne . Marcel kedy bude druhááá kuchárska kniha . Čítaj viac
martina d.
9.11.2011
najlepsia kucharska kniha EVER
Darovala som ju priatelovi na vianoce a ani som netusila aku revoluci v kuchyni tym sposobim. Odvtedy sme z nej okrem dezertov vyskusali uz hadam vsetko. Aj moje momentalne najoblubenejsie jedla (zapeceny fenikel a jesenne rissotto s tekvicou a gastanmi) pochadzaju z nej.

Kniha je naozaj krasna a pisana prijemnym stylom (nepise len postup ale aj rozne rady, finty alebo len nejake vtipne postrehy) a obsahuje autenticky zaber kazdeho jedla. To velmi ocenujem, lebo rada vidim, co idem robit. Ani mi nejde o to, ako to ma na zaver vyzerat, ale ak nemam v nejakej kucharskej knihe obrazok jedla, nemam motivaciu pouzit dany recept. Okrem toho autor Marcel je typek a nenechali sme si ujst moznost zoznamit sa snim a nasu polorozpadnutu knihu si dat podpisat.

A s novou knihou sa neponahlaj, Marcel, nechaj si na nu casu kolko chces, nech je taka skvela, ako tato tvoja prvotina!
Čítaj viac

Čítaj viac
Čítaj viac

„Byť výnimočný je najlepší spôsob, ako byť iný.“