Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka - Michelle Paver, Enigma, 2017

3,81 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka - Michelle Paver, Enigma, 2017
Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka - Michelle Paver, Enigma, 2017

Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka

Dych vyrážajúci dobrodružný príbeh z gréckej doby bronzovej – doby náčelníkov, bronzových zbraní, bojových dvojzáprahov a pradávneho čara, kedy sa aj najúbohejší pastier kôz... Čítať viac

5. diel série
Bohovia a bojovníci
Vydavateľstvo
Enigma, 2017
256 strán
4-5 hodín čítania

Dych vyrážajúci dobrodružný príbeh z gréckej doby bronzovej – doby náčelníkov, bronzových zbraní, bojových dvojzáprahov a pradávneho čara, kedy sa aj najúbohejší pastier kôz mohol vymaniť zo svojho poníženého postavenia a stať sa hrdinom... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Slovenčina
4,00 €

3,81 €

-5 %
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 22 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka - Michelle Paver, Enigma, 2017
3,81 €

Viac o knihe

Dych vyrážajúci dobrodružný príbeh z gréckej doby bronzovej – doby náčelníkov, bronzových zbraní, bojových dvojzáprahov a pradávneho čara, kedy sa aj najúbohejší pastier kôz mohol vymaniť zo svojho poníženého postavenia a stať sa hrdinom.

Bronzová dýka je piatou časťou príbehu o Hylasovi a Pirre, o ich dobrodružstvách, o prekonávaní nebezpečenstiev. (I. Divoch, II. Horiaci tieň, III. Oko sokola, IV. Krokodília hrobka).

Ak bude čepeľou vládnuť Divoch, Dom Koronosov zhorí...
STRASTIPLNÝ NÁVRAT DOMOV
HROZBA Z OBLOHY
ROZHODUJÚCA BITKA

V poslednom príbehu série, Bronzová dýka, sa Hylas vracia tam, kde jeho dobrodružstvá začali. Spisovateľka čerpala zo svojich ciest po Grécku.
Základom sú poznatky získané z pobytu v Lakónii, zvlášť v úzkej doline Langada, ktorá sa vinie rozoklaným pohorím Taygetos, ďalej v oblasti okolo priesmyku Langada, kde autorka strávila niekoľko dní a napokon na pobreží a v jaskyniach pri Vlychade v zátoke Diros v juhozápadnej Lakónii.
Hylas a Pirra sa priplavia do Akey. Pre Hylasa je to návrat domov - nie radostný, ale nádejný. Podarí sa mu nájsť svoju malú sestru Issi, ktorú nevidel už dlhé roky? Je ešte nažive? Pre Pirru je Akea cudzia, neznáma krajina...
Aby sa navždy skončila krutovláda Vrán, Hylas a Pirra musia získať bronzovú dýku, ktorá sa znova dostala Vranám do rúk a zaručuje im neporaziteľnosť.

Pútavá, dychvyrážajúca séria príbehov Michelle Paverovej z bronzovej doby - Bohovia a bojovníci - dospieva k dramatickému záveru.
Čítať viac
Originálny názov
Warrior Bronze
Počet strán
256
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
157×240 mm
Hmotnosť
400 g
ISBN
9788081330698
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
265065
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
5. diel série
Bohovia a bojovníci
Vydavateľstvo
Enigma
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

7 hodnotení

5
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Kaja
Neoverený nákup
17.2.2024
Zaujímavý príbeh plný napätia. Odporúčam hlavne pre deti okolo 12-14 rokov. Je hlavne pre tých, ktorí milujú dobrodružstvá a napínave fantazijné príbehy. Čítať viac
19
Gabrielov raj - Sylvain Reynard, 2016
Práve čítam
Gabrielov raj

Knihy sú súčasťou môjho života rovnako ako dýchanie a neviem si predstaviť, že by som niekam vyrazila bez dobrej knižky ako vernej spoločníčky. Začínala som rozprávkovými knižkami, prelúskala som sa povinnou literatúrou, ale vášeň v knihách som objavila až cez sériu kníh Padlí anjeli od Lauren Kate a odvtedy započala moja cesta, ktorá trvá už dobrých 14 rokov. Odvtedy som okúsila rôzne žánre, ale fantasy ostáva stále mojou srdcovkou, na ktorej tróne sedí Tolkien a jeho Stredozem.

Júlia Fillová
Overený zákazník
4.4.2023
:)
Séria vhodná skôr pre deti, než pre starších čitateľov, čo je pravdepodobne dôvod, prečo ma čítanie moc nebavilo, ale nemôžem hodnotiť negatívne, pretože námet bol dobrý. Pre deti do 15 rokov pútavé čítanie. Čítať viac

„Život pozostáva z malých rozhodnutí, ktoré robíme, z jednotlivých momentov, ktoré majú moc všetko zmeniť.“

Kniha stratených mien - Kristin Harmel, 2021
Kniha stratených mien
Kristin Harmel