Ako oslobodiť potenciál vášho dieťaťa
E-kniha

Praktická príručka aktivít inšpirovaná metódou Montessori pre deti od narodenia do troch rokov

Praktická príručka inšpirovaná metódou Montessori rozvíja prostredníctvom hravých aktivít potenciál dieťaťa už od narodenia. Nepotrebujete na to pritom žiadne špeciálne pomôcky,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Citadella, 2017
Počet strán
180

Praktická príručka inšpirovaná metódou Montessori rozvíja prostredníctvom hravých aktivít potenciál dieťaťa už od narodenia. Nepotrebujete na to pritom žiadne špeciálne pomôcky, postačia... Čítať viac

  • PDF
  • Slovenčina

8,79 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Praktická príručka inšpirovaná metódou Montessorirozvíja prostredníctvom hravých aktivít potenciál dieťaťa už od narodenia. Nepotrebujete na to pritom žiadne špeciálne pomôcky, postačia veci, ktoré máte bežne v domácnosti. Príručka je obohatená o zaujímavé postrehy inšpirované metódou Montessori a prináša aktivity, ktoré rešpektujú senzitívne obdobia, a tak presne korešpondujú s vývinovými štádiami dieťaťa.

Autorkou publikácie je mamička, ktorá sa o účinnosti metódy Montessori presvedčila na vlastnom synovi a preto verí, že v každom dieťati sa prirodzene ukrýva obrovský potenciál. Môžete ho prirodzeným spôsobom podporovať tak, že mu poskytnete prostredie, v ktorom môže slobodne bádať, experimentovať, a tak sa stať samostatnou, slobodnou bytosťou, ktorá pomocou zážitkov spoznáva svet.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov


Vydavateľstvo Citadella

Čítať viac

„V živote nejde o to ako prežiť búrku, ale ako tancovať v daždi.“

Rychle a nespoutaně - Kristy Bromberg, 2016
Rychle a nespoutaně
Kristy Bromberg