Povolenie k rodičovstvu - Robin Berman, NOXI, 2015

9,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Povolenie k rodičovstvu - Robin Berman, NOXI, 2015
Povolenie k rodičovstvu - Robin Berman, NOXI, 2015

Povolenie k rodičovstvu

Strach rodičov o svoje deti dosahuje v týchto časoch historické maximum. Vo výchove si ľudia nevedia nájsť zlatú strednú cestu medzi hysterickým a prehnaným kontrolovaním detí a... Čítať viac

Vydavateľstvo
NOXI, 2015
Počet strán
256

Strach rodičov o svoje deti dosahuje v týchto časoch historické maximum. Vo výchove si ľudia nevedia nájsť zlatú strednú cestu medzi hysterickým a prehnaným kontrolovaním detí a vlažným záujmom... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 11 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Strach rodičov o svoje deti dosahuje v týchto časoch historické maximum. Vo výchove si ľudia nevedia nájsť zlatú strednú cestu medzi hysterickým a prehnaným kontrolovaním detí a vlažným záujmom. Psychiatrička Robin Berman napísala knihu pre všetkých ľudí, ktorí chcú vychovávať svoje deti s láskou a hranicami zároveň.
Voľakedy sme síce deti videli, ale nepočúvali ich – teraz sa však stali centrom vesmíru. Dnešní rodičia sa boja ukázať svoju asertívnu stránku. Snažia sa vyhovieť všetkým požiadavkám a rozmarom svojich detí, neustále sa s nimi o niečom dohadujú, pretože svojim deťom nechcú ublížiť. Je smutné, že takéto správanie má za výsledok nesamostatné a krehké bytosti, ktoré si neveria. Existuje však stredná cesta medzi ignorovaním detí a ich velebením.
Rodičia sa musia naučiť, že oni velia. Ak majú deti priveľa moci, začnú sa báť a vyrastú z nich neistí, neprispôsobiví ľudia.
Vďaka Povoleniu k rodičovstvu si rodičia zvyknú na určovanie hraníc, aby tak mohli vychovávať s láskou. Len tak môžu svojim deťom vštepiť sebavedomie, rešpekt a citovú vyspelosť.
Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť
Čítať viac
Originálny názov
Permission to Parent
Počet strán
256
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
278 g
ISBN
9788081112089
Rok vydania
2015
Naše katalógové číslo
214583
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
NOXI
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

1
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Veronika
Neoverený nákup
10.11.2015
Skvelá pomôcka
Skvelá kniha pre budúcich rodičov, ktorí sa boja, či vychovajú svoje dieťa v duchu správnych hodnôt. Autorka nepodáva len suché psychologické konštatovania, ale svoje tvrdenia podkladá skutočnými príbehmi svojich pacientov, známych, či svoje vlastné skúsenosti z bežného styku s rodičmi. Je to kniha, ktorú by si mal prečítať každý súčasný rodič, ak nechce vychovať drzé dieťa, ktoré nepozná slovo nie, akých dnes denne vídame. Podtitul knihy hovorí za všetko: Ako vychovať s láskou,ale hranicami. Dieťa potrebuje pravidlá, s ktorými sa cíti bezpečne. Jednoznačne odporúčam! Čítať viac

Vydavateľstvo NOXI

Čítať viac

„Človek má toľko rozumu, aby zistil, že nemôže žiť len podľa neho. Žije z citov - a s tými pravda nepomáha. “

Nebo nepozná obľúbencov - Erich Maria Remarque, 2021
Nebo nepozná obľúbencov
Erich Maria Remarque