Mor - Roman Nepšinský, Signis, 2019

5,84 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Mor - Roman Nepšinský, Signis, 2019
Čítaná
Mor - Roman Nepšinský, Signis, 2019

Mor
Čítaná

Povinné čítanie pre všetkých rodičov, ktorým záleží na vlastných deťoch

Mladý autor Roman Nepšinský je študentom učiteľstva a disponuje výnimočným talentom psychológa. Zaujíma ho spoločenský život vašich detí, sleduje ich problémy, ich myslenie. Vo... Čítať viac

Vydavateľstvo
Signis, 2019
Počet strán
131

Mladý autor Roman Nepšinský je študentom učiteľstva a disponuje výnimočným talentom psychológa. Zaujíma ho spoločenský život vašich detí, sleduje ich problémy, ich myslenie. Vo svojej debutovej zbierke sociálnych príbehov zachytáva reálne rozhovory... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina

5,84 €

Cena novej knihy: 8,99 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024
Mor - Roman Nepšinský, Signis, 2019
5,84 €

Viac o knihe

Mladý autor Roman Nepšinský je študentom učiteľstva a disponuje výnimočným talentom psychológa. Zaujíma ho spoločenský život vašich detí, sleduje ich problémy, ich myslenie. Vo svojej debutovej zbierke sociálnych príbehov zachytáva reálne rozhovory súčasnej mládeže, v ktorých sa odrážajú ich problémy, ale aj smerovanie celej našej spoločnosti. Tieto rozhovory zozbieral priamo v "teréne" v školskom prostredí alebo jednoducho na ulici a v nákupných centrách.

Autor spracúva témy, ako sú diskriminácia v škole/ v spoločnosti, chudoba, (ne)prijatie detí-cudzincov do spoločnosti, pocit nedostatku lásky zo strany rodičov, nedostatku sebaúcty u dieťaťa, rodinné priority, začlenenie sa do kolektívu, nezdravé rozmaznávanie a pod., a to nielen z pohľadu pozorovateľa, ale aj z pohľadu psychológa. Analyzuje správanie vašich detí, avšak nehodnotí. Snaží sa len odhaliť príčinu ich problému a ponúknuť riešenie.
Čítať viac
Počet strán
131
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
210×148 mm
Hmotnosť
150 g
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
849325
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Signis
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

4 hodnotenia

4
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Miroslava Lysinová
Overený nákup
17.10.2022
Výborná kniha
Podľa môjho syna: "Výborná kniha, jedna z najlepších aké som kedy čítal. Odporúčam ju všetkým násťročným a ich rodičom. Podľa mňa netreba nič viac dodať, každý kto ju čítal, vie o čom hovorím. " Čítať viac
7

Bola som oddychový dovolenkový čitateľ :D Avšak odkedy som na materskej, podľahla som :D čítanie ma veľmi baví, pohlcuje ma. Najradšej čítam skutočné príbehy, sem-tam siahnem aj po sci-fi alebo dobrej detektívke.

Petra Bérešová
Overený zákazník
14.4.2021
Odporúčam všetkými desiatimi !!!!
Fakt by si týchto pár strán mal prečítať každý rodič ! Ako je upozornené príbehy sú skrátené, ale to neznamená, že by to malo mať vplyv na posolstvo, na ktoré odkazujú. V príbehoch som sa, ako rodič, nenašla (našťastie), ale zanechali vo mne také núdzové svetielka, ak by som niekedy šla nesprávnou cestou, tak sa rozblikajú. Verím v to! Najviac na mňa zapôsobil príbeh s mníškou, povedala to krásne, takto som sa na vieru nikdy nedívala. Ďakujem za to, určite to je žena na správnom mieste, tak ako aj p. Nepšinský. Čítať viac
Andrea Fašková
Overený zákazník
8.3.2020
Skutočné príbehy, pri ktorých budete otvárať oči
Kniha zachytáva skutočné udalosti, mikropríbehy, rozhovory, ktoré sa udiali v školskom prostredí. Pri niektorých som len otvárala oči a nechápala, že je to naozaj pravda.
Knihu odporúčam prečítať každému, aby sa aspoň trochu zorientoval, čo sa deje s našou vyrastajúcou budúcnosťou, čo prežívajú ich učitelia a ako aj my samy môžme prispieť k zmene tohto stavu.
Čítať viac

„Túžil som ju nežne zaobaliť hebkým tichom ako do deky.“