9 princípov moderného človeka
E-kniha

Kniha s myšlienkou Learn&Lead / Uč sa a veď! vám pomôže stať sa učiteľom, akého súčasný svet a spoločnosť potrebujú. Nielen pre druhých, ale i pre seba samého. Význam slova... Čítať viac

Vydavateľstvo
Elist
Počet strán
32

Kniha s myšlienkou Learn&Lead / Uč sa a veď! vám pomôže stať sa učiteľom, akého súčasný svet a spoločnosť potrebujú. Nielen pre druhých, ale i pre seba samého. Význam slova učenie sme v dnešnej dobe okresali na termíny a poučky... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

6,95 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Kniha s myšlienkou Learn&Lead / Uč sa a veď! vám pomôže stať sa učiteľom, akého súčasný svet a spoločnosť potrebujú. Nielen pre druhých, ale i pre seba samého. Význam slova učenie sme v dnešnej dobe okresali na termíny a poučky, ktoré sa stačí namemorovať a potom ich „sypať ako z rukáva“. Skutočné poznanie je však proces, ktorý prebieha neustále a je spätý ako s pevne definovanými zákonitosťami, tak i s vnímaním seba samého. Neučíme sa len z kníh, ale predovšetkým zo života. Ako zvládnuť náročné situácie, problémy, výzvy, ktorým na zemi čelíme všetci bez rozdielu?

Publikácia „9 princípov moderného človeka“ predstavuje 9 myšlienok, ktoré sú sprievodcom na ceste k spokojnejšiemu, šťastnejšiemu životu. Podľa konkrétnej životnej situácie si človek vyberá princíp, ktorý s ním najviac rezonuje a následne sa ho pokúša zaviesť do svojich myšlienok a konania. Postupne prechádza jednotlivými princípmi, ktoré z neho robia dobrého učiteľa a motivátora nielen pre seba, ale aj pre iných.

Kniha funguje ako prostriedok motivovania a učenie deviatich princípov sa dá zapojiť nielen do každodenného života, ale i do profesionálnej praxe, či už v prostredí školskom, manažérskom alebo domácom. Nestačí len učiť, treba aj poznať. A najlepšie začať so sebou samým.

Tlačená aj elektornická verzia knihy vám budú dodané v dvoch jazykoch (SK + EN).

Tlačená kniha je vlastne súborom 16 farebne obojstranne potlačených kartičiek formátu A6.
O autorke

Jana Chynoradská sa narodila v roku 1973 v Trnave a od čias štúdia na Pedagogickej fakulte UK v Bratislave sa pohybuje v oblasti školstva a vzdelávania. V rokoch 2000 – 2005 viedla Dámsky klub v Trnave, ktorého hlavnou náplňou boli osveta, charita a kultúra. Pôsobila zároveň ako predsedníčka Asociácie jazykových škôl SR . Rola učiteľa pre ňu vždy znamenala oveľa viac, než len sprostredkovateľa obyčajných poučiek. Ten pravý učiteľ musí podľa nej pristupovať k vedomostiam a k ich odovzdávaniu nielen s rozumom, ale aj so srdcom. Jej životným poslaním je pomáhať učiteľom rásť, aby sa tomuto povolaniu prinavrátilo potrebné uznanie, čo ju viedlo k napísaniu diela „9 princípov moderného človeka“. Kniha je akýmsi návratom k sebe a k učiteľskému poslaniu. Svoje postoje a myšlienky prezentuje aj vo vlastnej jazykovej škole Harmony, ktorá úspešne pôsobí už od roku 2000.
Čítať viac
Počet strán
32
Naše katalógové číslo
756699
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Elist
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

Vydavateľstvo Elist

Čítať viac

„Existuje teória, ktorá tvrdí, že ak raz niekto zistí, prečo a načo presne je vesmír, ten sa okamžite vyparí a nahradí ho niečo ešte oveľa bizardnejšie a nevysvetliteľnejšie. Existuje aj druhá teória, ktorá tvrdí, že sa to už stalo. “