Dejepis 6 - Pracovný zošit - Daniel Gurňák, Mapa Slovakia

4,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Dejepis 6 - Pracovný zošit - Daniel Gurňák, Mapa Slovakia
Dejepis 6 - Pracovný zošit - Daniel Gurňák, Mapa Slovakia

Dejepis 6 - Pracovný zošit

Pre 6. ročník základných škôl a 1. ročník gymnázií s osemročným štúdiom

Séria dejepisných zošitov tretej generácie, rozšírená o ďalšie bonusové materiály, ktoré má učiteľ k dispozícii, poskytuje priestor na precvičenie a utvrdenie osvojených... Čítať viac

Vydavateľstvo
Mapa Slovakia
Počet strán
40

Séria dejepisných zošitov tretej generácie, rozšírená o ďalšie bonusové materiály, ktoré má učiteľ k dispozícii, poskytuje priestor na precvičenie a utvrdenie osvojených vedomostí... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

4,00 €

Vydavateľom odporúčaná cena: 4,20 €
Na sklade 3 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Dejepis 6 - Pracovný zošit - Daniel Gurňák, Mapa Slovakia
4,00 €

Viac o knihe

Séria dejepisných zošitov tretej generácie, rozšírená o ďalšie bonusové materiály, ktoré má učiteľ k dispozícii, poskytuje priestor na precvičenie a utvrdenie osvojených vedomostí. Množstvo tvorivých úloh spojených s mapami, testy a iné slovné úlohy, prípadne hlavolamy a doplňovačky zvyšujú atraktívnosť hodín dejepisu aj domácu prípravu žiakov.

V dejepisnom zošite sa v užitočnej symbióze stretávajú poznámkový zošit, tvorivé úlohy, množstvo názorných farebných obrázkov, historických máp, schém a nechýba ani hravosť a zábava, rôzne krížovky, osemsmerovky a hádanky.

Pracovný zošit tematicky pokrýva celý rozsah Štátneho vzdelávacieho programu, Vlastníka zošita (žiaka) na titulnej strane nazývame autorom, pretože po spracovaní všetkých úloh, vyfarbení a dotvorení máp a diagramov vzniknú jedinečné a originálne autorské diela.

Zošit sa zaoberá históriou ľudstva od praveku po stredovek.

V zošite nájdeme rôznorodé typy úloh, ale dominujú tvorivé úlohy s mapou, či už ide o dotvorenie mapy, jej doplnenie, alebo o mapu s informačným významom. Aj keď ide len o pracovné mapy, všetky korešpondujú s našimi dejepisnými atlasmi. Nadaní žiaci tu nájdu úlohu pre náročných, v zošite sú zaradené 4 testy, z ktorých časť tvoria úlohy, ktoré sú nápomocné pri riešení úloh typu PISA. Zošit obsahuje vynímateľnú časovú mapu s prehľadným zhrnutím učiva.
Čítať viac
Počet strán
40
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
210×298 mm
Hmotnosť
120 g
ISBN
9788080672881
Naše katalógové číslo
202980
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Mapa Slovakia
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

3 hodnotenia

2
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

„Čo je lepšie? Jedna skutočná krásna ruža, ktorá už síce povädla, ale na ktorú sa nikdy nezabudne, alebo vábivá náhrada, ktorá sľubuje, že vydrží naveky?“

Nevesta z Ivy Greenu - Julie Klassen, 2020
Nevesta z Ivy Greenu
Julie Klassen