Audiokniha
Jak získávat přátele a působit na lidi 2019 - Dale Carnegie, Progres Guru, 2019
Audiokniha
Audiokniha
Jak získávat přátele a působit na lidi 2019 - Dale Carnegie, Progres Guru, 2019
Audiokniha

Jak získávat přátele a působit na lidi 2019
Audiokniha

Nadčasový bestseller osobního rozvoje a mezilidské komunikace Hledáte-li v historii knižního trhu knihu, která zásadním způsobem změnila podobu svého oboru, pak na poli osobního... Čítať viac

Vydavateľstvo
Progres Guru, 2019
Interpret
Dĺžka
11:52

Nadčasový bestseller osobního rozvoje a mezilidské komunikace Hledáte-li v historii knižního trhu knihu, která zásadním způsobem změnila podobu svého oboru, pak na poli osobního rozvoje a mezilidské komunikace náleží první místo knize Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Čeština

12,78 €

Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Jak získávat přátele a působit na lidi 2019 - Dale Carnegie, Progres Guru, 2019
Audiokniha
12,78 €

Viac o audioknihe

Nadčasový bestseller osobního rozvoje a mezilidské komunikace
Hledáte-li v historii knižního trhu knihu, která zásadním způsobem změnila podobu svého oboru, pak na poli osobního rozvoje a mezilidské komunikace náleží první místo knize Jak získávat přátele a působit na lidi z pera Dalea Carnegieho.
Již krátce po svém vydání v roce 1936 získala statut fenoménu a díky své nadčasovosti si ho drží dodnes. Jasně a konkrétně totiž ukazuje, jaké děláme chyby v jedné docela běžné každodenní činnosti – komunikaci. A jak si tím zbytečně komplikujeme život.
Jak komunikovat snadno a efektivně
Máte problém motivovat zaměstnance? Nevycházíte s kolegy? Doma se se všemi jen hádáte a s přáteli to taky nestojí za nic? O té protivné prodavačce v obchodě už ani nemluvíme. Dale Carnegie vám ukáže, proč tomu tak je a jak to změnit. Naučte se svá slova ovládat a používat je přesně tak, jak potřebujete. Ku prospěchu všech. Ještě dnes.
Stanete se odpůrcem rutiny, objektivním kritikem, chápavým přítelem, zábavným společníkem, vůdčí osobností. A pokud se vám bude audiokniha líbit, může pokračovat Jak se zbavit starostí a začít žít.
Čítať viac
Dĺžka
11:52
Naše katalógové číslo
703241
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Progres Guru
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

Pavol Srna
Neoverený nákup
22.3.2021
Kniha, ktorá mi ovplyvnila celý život
Dale Carnegieho som čítal ešte ako dvadsaťročný (56). Bez nadsádzky mi zmenil náhľad na jednanie s ľuďmi. Rozdávať uznanie (nie lichôtky, uznanie!) sa mi v živote osvedčilo. Od polovice svojej kariéry som vždy viedol nejaký kolektív a darilo sa mi to tak, že ma pritom ešte aj mali radi. Dnes túto knihu treba brať v historickom kontexte, má trochu staromódny štýl, pomalšiu argumentáciu, ale stále aktuálne nadčasové princípy. Dnes sa nahrádza osobná komunikácia e-mailmi, SMS-kami v lepšom prípade telefonom, či videokonferenciami. Je to vynikajúce, rozširuje nám to možnosti, ale osobné jednanie s ľuďmi nie je ničím plnohodnotne nahraditeľné. A v tomto vám táto audiokniha zmení váš pohľad na svet. Odporúčam na cestách do práce. Čítať viac
Martina Karasová
Overený nákup
3.12.2020
Zaujimave
Super zaujimava kniha. Hltam kazde jedno slovo. Prakticke, zo zivota. Velmi putava. Vrelo odporucam. Čítať viac

Dale Carnegie

Čítať viac

„Na jeho očiach je niečo zvláštne - dokážete sa do nich zamotať ako do pavučiny.“

Road trip - Beth O'Leary, 2022
Road trip
Beth O'Leary