Magnetická hračka Tegu Circuit Racer, Tegu, 2016

44,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Magnetická hračka Tegu Circuit Racer

    Circuit Racer je autíčko z budúcnosti. So svojou nabíjacou stanicou má jednu neobyčajnú vlastnosť: dokáže zrýchliť z nuly na 100%-nú zábavu... Čítať viac

    Výrobca
    Tegu, 2016

    Circuit Racer je autíčko z budúcnosti. So svojou nabíjacou stanicou má jednu neobyčajnú vlastnosť: dokáže zrýchliť z nuly na 100%-nú zábavu... Čítať viac

    • Hra
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

    Viac o produkte

    Circuit Racer je autíčko z budúcnosti. So svojou nabíjacou stanicou má jednu neobyčajnú vlastnosť: dokáže zrýchliť z nuly na 100%-nú zábavu. Narozdiel od akéhokoľvek iného vozidla je poháňané neobyčajným a nadčasovým druhom paliva - detskou predstavivosťou.
    Hračka je vyrobená z dreva a v každom bloku je neviditeľne ukrytý magnet. Ten umožňuje vzájomné naklikávanie blokov v rôznych smeroch, vďaka čomu z autíčka postavíte aj iné hračky. Hračka rozvíja kreativitu, predstavivosť a jemnú motoriku.
    Circuit Racer obsahuje 12 kusov blokov a je zabalený v peknej krabičke, v ktorej môžete túto magnetickú hračku skladovať po dlhé dlhé roky.
    Vždy, keď si kúpite hračku značky Tegu, prispievate na dobrú vec.
    Tegu totiž časť výťažku z predaja investuje do vysádzania nových stromov, dáva prácu domorodým ľuďom v Hondurase, jednom z najchudobnejších štátov na západnej pologuli, a posiela hondurasské deti do školy.
    Čítať viac
    Rozmery krabice
    340×280 mm
    Hmotnosť
    705 g
    Katalógové číslo výrobcu
    CRC-TL1-405T
    Naše katalógové číslo
    259722
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    „Existuje teória, ktorá tvrdí, že ak raz niekto zistí, prečo a načo presne je vesmír, ten sa okamžite vyparí a nahradí ho niečo ešte oveľa bizardnejšie a nevysvetliteľnejšie. Existuje aj druhá teória, ktorá tvrdí, že sa to už stalo. “