Rone podložka, REXhry, 2017

10,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rone podložka, REXhry, 2017
Rone podložka, REXhry, 2017

Rone podložka

    Herná podložka pre originálnu post-apokalyptickú kartovku RONE... Čítať viac

    Séria
    Rone
    Vek
    14+
    Výrobca
    REXhry, 2017

    Herná podložka pre originálnu post-apokalyptickú kartovku RONE... Čítať viac

    • Hra
    • Čeština
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Jana Kirschner: Obyčajnosti (CD + LP) - Slnko Records, 2024

    Viac o produkte

    Herná podložka pre originálnu post-apokalyptickú kartovku RONE.

    RONE je originálna česká strategická kartová hra situovaná do postapokalyptickej doby plnej násilia, ľudského nešťastia a všadeprítomnej skazy. Do sveta, v ktorom sa ľudia snažia získať späť svoje výsadné postavenie potom, čo globálna nukleárna vojna zničila takmer všetky výdobytky civilizácie a ostala iba hŕstka neznečistených miest a použiteľných zdrojov, o ktoré zvádzajú nekonečné boje roztrúsené skupinky preživších. Hráči sú predstavovaní kartou svojho hrdinu a hrajú jednotky alebo jednorázové efekty (taktiky) s cieľom zničiť všetky karty z protivníkovho balíčka.
    Celkový počet kariet v balíčku a v hráčovej ruke predstavuje celkový počet životov hráčovho hrdinu. Za každé zranenie, ktoré jeho hrdina utŕži, musí hráč zničiť kartu buď zo svojej ruky, alebo zvrchu svojho balíčka. V okamžiku, kedy hráč príde o všetky svoje karty v ruke a v balíčku, ihneď prehráva hru. Pretože každá karta, ktorá je zahraná v priebehu hry, predstavuje jeden stratený život, sú hráči nútení premýšľať a zvažovať prínos každej karty. Je teraz ten správny okamžik? Nie je lepšie počkať?
    Hráči preto musia hľadať rovnováhu medzi snahou o získanie kontroly nad bojiskom, čo im umožňuje hrať karty efektívnejšie a pokusmi o zničenie protihráčovho hrdinu, čo je primárnym cieľom hry. Hráči musia starostlivo zvažovať ako, kedy a kam udelia zranenie. Príliš agresívna hra sa ale nemusí vždy vyplatiť. Naplnený nepriateľský balíček zničených kariet dáva súperovi možnosť „recyklovať“ zničené karty a zvrátiť tak zdanlivo jednoznačný výsledok. Často je výhodnejšie počkať na akciu protihráča než bezhlavo útočiť priamo na jeho hrdinu. Časovanie útokov, aktivácia kariet, práca so zničenými kartami a taktické roz­hodnutia sú kľúčovými prvkami úspechu v hre.

    Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
    Povoliť cookies a zobraziť
    Čítať viac
    Katalógové číslo výrobcu
    4764
    Jazyk
    čeština
    Vekové odporúčanie
    14+
    Naše katalógové číslo
    268673
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo REXhry

    Čítať viac

    „Byla však pravda, že tehdy poprvé pochopil, že lidé, kterým se naučil důveřovat, by ho stejně mohli někdy zradit, a že je to sice zklamání, ale zároveň je to nevyhnutelné a že život ho bude pohánět pravidelným tempem vpřed, protože za každého, kdo ho nějakým způsobem zklame, se najde přinejmenším jedna osoba, která to nikdy neudělá.“

    Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
    Malý život
    Hanya Yanagihara