Dice Town: Cowboy - Bruno Cathalla, Ludovic Maublanc, REXhry, 2018

15,24 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Dice Town: Cowboy - Bruno Cathalla, Ludovic Maublanc, REXhry, 2018
Dice Town: Cowboy - Bruno Cathalla, Ludovic Maublanc, REXhry, 2018

Dice Town: Cowboy

Dice Town: Cowboys je druhé rozšírrenie hry Dice Town. Okrem bohatstva odteraz musíte dávať pozor aj na svoje stádo. Toto mini rozšírenie obsahuje herný plán, tri karty a 15... Čítať viac

Vek
8+
Výrobca
REXhry, 2018

Dice Town: Cowboys je druhé rozšírrenie hry Dice Town. Okrem bohatstva odteraz musíte dávať pozor aj na svoje stádo. Toto mini rozšírenie obsahuje herný plán, tri karty a 15 figúriek kráv, čo prináša hráčom nové možnosti ako použiť esá... Čítať viac

  • Hra
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o produkte

Dice Town: Cowboys je druhé rozšírrenie hry Dice Town. Okrem bohatstva odteraz musíte dávať pozor aj na svoje stádo. Toto mini rozšírenie obsahuje herný plán, tri karty a 15 figúriek kráv, čo prináša hráčom nové možnosti ako použiť esá. Zachráňte kravy z polí a získajte body za svoje stádo. Ale ak nejaké kravy necháte vonku, protihráči nebudú váhať a kravy vám veľmi rýchlo ukradnú.
Dice Town je kocková pokrová hra z divokého Západu (namiesto kariet sa používajú kocky). Z nich po hode vytvárajú hráči pokrové zostavy a dostávajú sa tak do rôznych častí mestečka, ako je zlatá baňa, salón, koloniál či banka, ktorú môžu vylúpiť.
Napríklad hráč, ktorý má najvyšší počet hodených 9 zo všetkých, ide ťažiť do bane zlato a získa 1 zlatý nuget za každú 9tku, ktorú hodil. Ten kto hodí najviac K sa stane šerifom, čo dáva rôzne výhody atď.
Pravidlá dávajú priestor pre šikovné taktizovanie, ale aj blafovanie, ako v skutočnom pokri. Dice Town je svižná a predovšetkým zábavná hra s množstvom zvratov. Hra vyniká veľmi pekným spracovaním, a pokiaľ máte radi pokrové napätie, blafovanie a odhadovanie súperov, Dice Town si vás určite získa!

Jazyk hry: jazykovo nezávislé
Čítať viac
Katalógové číslo výrobcu
6901
Jazyk
angličtina
Vekové odporúčanie
8+
Naše katalógové číslo
310982
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

Vydavateľstvo REXhry

Čítať viac

„To, čo je viac ako láska, je totiž mlčanie plné porozumenia.“

Ako chutí moc - Ladislav Mňačko, 2016
Ako chutí moc
Ladislav Mňačko