Mystery crock, Lilliputiens, 2019

19,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Mystery crock

    Počet hráčov: 2. Odporúčaný vek: 5+. Obsah hry: hracia doska, 2x 15 kartičiek s osobami (s oranžovým a zeleným pozadím), 15 veľkých kariet s tajným jedákom. Cieľ hry: Odhaliť,... Čítať viac

    Vek
    5+
    Výrobca
    Lilliputiens, 2019

    Počet hráčov: 2. Odporúčaný vek: 5+. Obsah hry: hracia doska, 2x 15 kartičiek s osobami (s oranžovým a zeleným pozadím), 15 veľkých kariet s tajným jedákom. Cieľ hry: Odhaliť, ktorý tajný... Čítať viac

    • Hra
    • Slovenčina
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

    Viac o produkte

    Počet hráčov: 2
    Odporúčaný vek: 5+
    Obsah hry: hracia doska, 2x 15 kartičiek s osobami (s oranžovým a zeleným pozadím), 15 veľkých kariet s tajným jedákom
    Cieľ hry: Odhaliť, ktorý tajný jedák je na protihráčovej karte.
    Príprava hry: Hraciu dosku preložte do tvaru strechy a takto ju postavte do vrchnáka škatule. Obaja hráči sa posadia oproti sebe a strechu položia medzi seba. Každý hráč na svojej strane strechy poukladá pred seba všetkých 15 kartičiek s osobami lícom nahor. Karty s tajným jedákom uložte na kôpku otočené lícom nadol.
    Priebeh hry: Každý hráč si z kôpky kariet s tajným jedákom potiahne jednu kartu a umiestni ju na svoju stranu strechy. Začne hráč, ktorý naposledy jedol čokoládu. Hráči si navzájom striedavo kladú otázky, ktorými sa snažia zistiť, kto bol protihráčov tajný jedák. Na otázky sa smie odpovedať iba ÁNO alebo NIE. Keď si je hráč istý osobou, ktorá to nebola, túto kartu otočí lícom nadol. Vylučovacou metódou postupne zužujete okruh podozrivých. Pozor, nezabudnite si hneď otočiť vlastnú osobu. (Protihráč ju mať nebude, pretože nie je v hre 2x.) Pomôcka pre mladších hráčov: Na okraji hracej dosky sú obrázky vecí, na ktoré sa môžete pýtať.
    Príklad: „Má tvoj tajný jedák keksík?“ Ak protihráč odpovie „ÁNO,“ môžeš otočiť všetky kartičky, na ktorých nie je keksík. Ak odpovie „NIE,“ môžeš otočiť všetky kartičky, na ktorý je keksík.
    Koniec hry: Hráč, ktorý je na rade a je presvedčený, že objavil protihráčovho tajného jedáka, už nepoloží protihráčovi žiadnu otázku, ale ukáže mu kartičku s osobou hlavného podozrivého. Hráč, ktorý páchateľa odhalí ako prvý, je víťaz. Druhý hráč môže pokračovať v kladení otázok až kým aj on odhalí páchateľa.
    POZN.: S 2x 15 kartičkami s osobami sa môžete zahrať pexeso.
    Čítať viac
    Katalógové číslo výrobcu
    85047
    Jazyk
    slovenčina
    Vekové odporúčanie
    5+
    Naše katalógové číslo
    703965
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    „Sú rôzne druhy odvahy. Poznám ľudí, čo sa smelo vrhnú medzi rinčiace meče, ale vystavte ich spleti mocenských intríg a vezmú nohy na plecia. A naopak.“

    Diabol v zrkadle - Juraj Červenák, 2016
    Diabol v zrkadle
    Juraj Červenák