Čitateľský klub Martinus - Stôl pre dvoch, Amor Towles, Tatran, 2025
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)

193,50 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)

Analytical Methods for Food and Dairy Powders

Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or... Čítať viac

Vydavateľstvo
John Wiley & Sons, 2012
Počet strán
248

Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or transport... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

193,50 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.
Sledovať dostupnosť

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Lola Lafon - Noc v Dome Anny Frankovej, Inaque, 2025, Zistiť viac
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
193,50 €
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Viac o knihe

b>Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or transport. These powders are in high demand for use as ingredients and as food products in their own right, and are of great economic importance to the food and dairy industry worldwide. Today, the ability to control food and dairy powder quality is a source of key competitive advantage. By varying the dehydration process design, and by controlling the technological and thermodynamic parameters during dehydration, it is possible for manufacturers to engineer the biochemical, microbiological and physical characteristics of the food powder to meet their specific product requirements. This book provides an overview of the existing, adapted or new techniques used to analyse safety and quality in modern food and dairy powders. Based on original research by the authors, the book uses 25 commercial dairy and non-dairy powders to illustrate a range of biochemical and physical methods used to evaluate and characterise powdered food products. Written from a practical perspective, each chapter focuses on a particular analytical technique, outlining the purpose, definition and principle of that method. The authors guide the reader through all of the instruments needed, the safety measures required, and the correct procedures to follow to ensure successful analysis. Instructions on accurate measurement and expression of results are included, and each chapter is richly illustrated with original data and worked examples.

Analytical Methods for Food and Dairy Powders is a unique step-by-step handbook, which will be required reading for anyone involved in the development and manufacture of powdered food products. Food and dairy scientists based in industry will find it essential for new product development and improved quality control, while researchers in the laboratory will especially value the new techniques it comprises.
Naše katalógové číslo
145402
Počet strán
248
Väzba
pevná väzba
ISBN
9780470655986
Rok vydania
2012
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
John Wiley & Sons
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
Kniha: Technology of Cheesemaking (A.Y. Tamime)
398,73 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Kúpte spolu
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
Kniha: Technology of Cheesemaking (A.Y. Tamime)
398,73 €
Sklouzla rukou k srdci a spočinula na něm dlaní. Zde se skrývá síla, na níž záleží, řekla její matka neskutečně dávno. Ať jsi kdekoli, ať se ocitneš jakkoli daleko, zavede tě domů.
Kniha: Království popela (Sarah J. Maas)
Království popela
  • Sarah J. Maas