100 rokov klubu 1919-2019 /USB filmový dokument/, ŠK Slovan Bratislava Futbal, 2020

14,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
100 rokov klubu 1919-2019 /USB filmový dokument/, ŠK Slovan Bratislava Futbal, 2020
100 rokov klubu 1919-2019 /USB filmový dokument/, ŠK Slovan Bratislava Futbal, 2020

100 rokov klubu 1919-2019 /USB filmový dokument/

ŠK Slovan Bratislava

    Filmový dokument Sto rokov ŠK Slovan Bratislava, zachytáva najdôležitejšie míľniky a prelomové okamihy histórie najpopulárnejšieho a najúspešnejšieho slovenského futbalového... Čítať viac

    Filmový dokument Sto rokov ŠK Slovan Bratislava, zachytáva najdôležitejšie míľniky a prelomové okamihy histórie najpopulárnejšieho a najúspešnejšieho slovenského futbalového klubu od jeho založenia až po súčasnosť. Film je dielom spo Čítať viac

    • Slovenčina

    14,99 €

    U dodávateľa > 5 ks
    Posielame do 2 – 3 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
    100 rokov klubu 1919-2019 /USB filmový dokument/, ŠK Slovan Bratislava Futbal, 2020
    14,99 €

    Viac o titule

    Filmový dokument Sto rokov ŠK Slovan Bratislava, zachytáva najdôležitejšie míľniky a prelomové okamihy histórie najpopulárnejšieho a najúspešnejšieho slovenského futbalového klubu od jeho založenia až po súčasnosť. Film je dielom spolupráce produkcie ŠK Slovan Bratislava a televízie TA3.
    Do deja vás na úvod vtiahnu autentické obrázky spred päťdesiatich rokov z Bazileja, kde Bieli jastrabi z Tehelného poľa vyleteli najvyššie v histórii zo všetkých česko-slovenských klubov a po víťaznej bitke s FC Barcelona dvihli nad hlavu trofej pre víťaza Pohára víťazov pohárov.
    Vo filme popretkávanom komentárom 92-ročného novinára a bývalého hráča ŠK Slovan, Jozefa Kšiňana a mladého historika Tomáša Černáka (ten bol spoluautorom scenára spolu s projektovým manažérom ŠK Slovan Stanislavom Kramaričom) dostali priestor najväčšie hráčske i trénerské legendy klubu, ale aj fanúšikovia.
    Dobové materiály filmového i fotografického charakteru z pamätných zápasov doplnené výpoveďami belasých osobností hodnoverne ilustrujú jednotlivé udalosti v dejinách klubu. Tvorcom sa to podarilo vo vyváženej podobe, keď na nič podstatné a na nikoho významného z klubovej histórie nezabudli.
    Čítať viac
     
    CD obal
    Dabing
    slovenčina
    Naše katalógové číslo
    1302543
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil film vám?

    „Stačí dávať pozor. Poznatky prichádzajú vždy, keď si na ne pripravený, a ak dokážeš čítať znamenia, naučíš sa všetko, čo potrebuješ na ďalší krok.“

    Záhir - Paulo Coelho, 2008
    Záhir
    Paulo Coelho