Zuzanka (kolekcia), Fortuna Junior

25,88 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Zuzanka (kolekcia), Fortuna Junior
Zuzanka (kolekcia), Fortuna Junior

Zuzanka (kolekcia)

    Ahojte, kamaráti! Ja sa volám Zuzanka. Viete, čo vám prinášam? Moje príbehy, ktoré som zažila so psom, na výlete, s malým hosťom, na brehu jazera, na prázdninách a na... Čítať viac

    Séria
    Zuzanka
    Vydavateľstvo
    Fortuna Junior
    Počet strán

    Ahojte, kamaráti! Ja sa volám Zuzanka. Viete, čo vám prinášam? Moje príbehy, ktoré som zažila so psom, na výlete, s malým hosťom, na brehu jazera, na prázdninách a na kolieskových korčuliach... Čítať viac

    • Pevná väzba
    • Slovenčina
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024

    Viac o knihe

    Ahojte, kamaráti! Ja sa volám Zuzanka. Viete, čo vám prinášam? Moje príbehy, ktoré som zažila so psom, na výlete, s malým hosťom, na brehu jazera, na prázdninách a na kolieskových korčuliach. Vyrozprávam vám ich v šiestich pekných knižkách:

    * Zuzanka a jej pes - viete, čo sa mi nedávno prihodilo? Veľmi som túžila po malom psíkovi. Nebolo však jednoduché priniesť ho domov. Ste zvedaví, ako sa to nakoniec skončilo?

    * Zuzanka na výlete - neprejde deň, aby som nezažila nejaké dobrodružstvo. Samozrejme, nemôže pri ňom chýbať ani môj nezbedný psík Minko. Bol so mnou aj na výlete v Škótsku, odkiaľ som si priniesla množstvo zážitkov.

    * Zuzanka na brehu jazera - v tejto časti vás Zuzanka zavedie do lesa k Samkovi, ktorý vie robiť zábavné kúsky so zvieratkami. Dozviete sa ako jej Minko pomohol pochytať malé zajačiky, ktoré sa rozpŕchli po trhu a čo povystrájal v bábkovom divadle.

    * Zuzanka na prázdninách - chcete vedieť, čo som zažila cez prázdniny? Bola som pri mori a v starom majáku som našla poklad! Nezabudnuteľné chvíle som prežila aj u kamarátky v horách.

    * Zuzanka na kolieskových korčuliach - niektoré moje príbehy už určite poznáte, však? S priateľkou Žofkou som sa chcela pripravovať na korčuliarske preteky. Klzisko však zavreli a moje tréningy vyzerali beznádejne. Môžete trikrát hádať, aký darček som preto dostala od rodičov k narodeninám.
    Čítať viac
    Väzba
    pevná väzba
    Rozmer
    200×254 mm
    Hmotnosť
    1825 g
    Naše katalógové číslo
    125696
    Jazyk
    slovenčina
    Séria
    Zuzanka
    Vydavateľstvo
    Fortuna Junior
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    5,0 / 5

    3 hodnotenia

    2
    0
    0
    0
    0

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Some infinities are bigger than other infinities.“