Kapr na všední a sváteční stůl
- Vydavateľstvo
- Dona
Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra... Čítať viac
- Brožovaná väzba
- Čeština
Prečítate na zariadeniach:
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
Neprečítate na:
Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra... Čítať viac
Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!
sa kuchárskej profesii venoval viac ako 50 rokov. Bol nositeľom vyznamenaní za gastronómiu - Majster kuchár i Rádu svätého Vavrinca. Pôsobil v hoteli Intercontinental v Prahe, československej reštaurácii v Ósake a tokijskej Ginze, varil v Dijone, vo Frankfurte a mnohých ďalších mestách. Bol autorom alebo spoluautorom mnohých kuchárskych kníh, napríklad: Veľká domáca kuchárka, Veľká domáca kuchárka 2, Recepty s pivem, Kapr na všední a sváteční stůl, Maso pokaždé jinak, Kucharská technologie, Jak vám chutná, Excelence? a iné.
Dáme si poriadne raňajky. To je lepšie ako všetky reči dokopy.