Urči a definuj své přání a touhy - Esther Hicks, Jerry Hicks, Pragma, 2010

14,74 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Urči a definuj své přání a touhy - Esther Hicks, Jerry Hicks, Pragma, 2010
Urči a definuj své přání a touhy - Esther Hicks, Jerry Hicks, Pragma, 2010

Urči a definuj své přání a touhy

Tato užitečná kniha, která představuje učení nefyzické bytosti Abrahama, vám pomůže naučit se vyjadřovat svá přání a umožní vám žít radostný a spokojený život, jaký si... Čítať viac

Vydavateľstvo
Pragma, 2010
Počet strán
376

Tato užitečná kniha, která představuje učení nefyzické bytosti Abrahama, vám pomůže naučit se vyjadřovat svá přání a umožní vám žít radostný a spokojený život, jaký si zasloužíte... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Tato užitečná kniha, která představuje učení nefyzické bytosti Abrahama, vám pomůže naučit se vyjadřovat svá přání a umožní vám žít radostný a spokojený život, jaký si zasloužíte. Každým dnem si budete stále jasněji uvědomovat, jak jsou vztahy, zdravotní stav, finance, pracovní a další záležitosti ovlivňovány zákony vesmíru. Tyto vesmírné zákony ovládají naši časoprostorovou realitu – seznámíte se s účinnými postupy, které vám pomohou dostat se do pozitivního proudu života. Uvědomíte si, že jste pokračováním zdroje energie, že jste požehnané, milované bytosti a že jste přišli do fyzické časoprostorové reality, abyste radostně tvořili. Slova vás nic nenaučí. Skutečné znalosti získáte na základě vlastní životní zkušenosti.

Narodili jste se s vědomím toho, že vytváříte vlastní realitu. A toto vědomí je tak hluboko ve vás, že když se někdo pokouší vaši tvorbu překazit, okamžitě přestáváte cítit harmonii. Jste tvůrcem vlastního života. A základem vašeho skutečného života je naprostá svoboda a především vědomí, že vytváření vlastního života záleží naprosto a pouze na vás samotných. Proto začněte uskutečňovat své sny… právě teď!
Čítať viac
Počet strán
376
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
127×178 mm
Hmotnosť
603 g
ISBN
9788073492175
Rok vydania
2010
Naše katalógové číslo
90802
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Pragma
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov


Vydavateľstvo Pragma

Čítať viac

„Musí existovať vedecký odôvodnená súvislosť medzi pôvabom človeka a jeho nezmyselným správaním. “

Krásny omyl - Vi Keeland, 2019
Krásny omyl
Vi Keeland