Nečakaná láska (balíček série 5 e-kníh)
E-kniha

Balíček 5 e-kníh: Nečakaná láska: Začiatok vzťahu, Nečakaná láska: Úžasné partnerstvo, Nečakaná láska: Posun vpred, Nečakaná láska: Nová rodina, Nečakaná láska: Svetlo alebo... Čítať viac

Vydavateľstvo
Majkl Kris Predzgar
Počet strán
0

Balíček 5 e-kníh: Nečakaná láska: Začiatok vzťahu, Nečakaná láska: Úžasné partnerstvo, Nečakaná láska: Posun vpred, Nečakaná láska: Nová rodina, Nečakaná láska: Svetlo alebo temnota Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

24,99 €

Vydavateľom odporúčaná cena: 29,99 €
Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Nečakaná láska: Začiatok vzťahu
Príbeh o vzniku lásky na pracovisku medzi kolegami Michaelou a Tomášom, pričom Miška je jeho nadriadenou. Ukazuje vývoj vzťahu od spoločného spoznania. Hlavná časť deja sa odohráva v hlavnom meste Slovenska Bratislave. Kniha nie je vhodná pre deti do 18 rokov, lebo obsahuje erotické časti.

Nečakaná láska: Úžasné partnerstvo
Príbeh o vzniku lásky na pracovisku medzi kolegami Michaelou a Tomášom, pričom Miška je jeho nadriadenou. Hlavná časť deja sa odohráva v hlavnom meste Slovenska Bratislave. Kniha druhá - Úžasné partnerstvo je pokračovaním série kníh Nečakaná láska. V prvej časti sú Michaela a Tomáš spolu vo vzťahu, pričom Miška ostala tehotná. Spoločný vzťah sa každým dňom vyvíja. V druhej časti sa zamilujú dve nové postavy Alexis a Peter, ktorých dôležitosť sa ukáže v našej budúcnosti. Myslíte si, že každodenné smeny v obchode sú stále o tom istom? Opak však môže byť pravdou. Denné situácie, ktoré zamestnanci prežívajú v práci, dávajú príbehu to najväčšie čaro.

Nečakaná láska: Posun vpred
Príbeh o vzniku lásky na pracovisku. Miška a Tomáš, Peter a Alexis sú dôkazom, že láska sa dá nájsť všade. Kniha tretia: Posun vpred, ktorá je tiež rozdelená na prvú a druhú časť, ukazuje vývoj vzťahov potom, ako partnerka otehotnie. Obidva páriky sa pomaly ale isto pripravujú na to, že im pribudne potomok. Spoločné bývanie, vstup do zväzku manželského sú v tomto iba začiatkom toho, čo onedlho príde.

Nečakaná láska: Nová rodina
Príbeh o vzniku lásky na pracovisku. Manželské páry Miška a Tomáš, Peter a Alexis stoja pred životnou situáciou, ktorá navždy zmení ich životy. Narodenie dieťatka je tou najkrajšou životnou udalosťou, ktorú človek môže zažiť.

Nečakaná láska: Svetlo alebo temnota
Dej sa odohráva hlavne v Snežných horách a osade Welensterg - prvá čarodejnícka osada na svete. Miška a Tomáš, Alexis a Peter spoločne čelia novej hrozbe. Všetci začnú spoločne hľadať spôsob, ako odvrátiť koniec sveta, ktorý pomaly ale isto prichádza. Existuje nejaká šanca, ako tomu zabrániť? Jedna možnosť tu je, ale skoro všetkým pripadá neuskutočniteľná. Miška, Tomáš, Alexis a Peter stoja pred životnou skúškou.
Čítať viac
Naše katalógové číslo
2240271
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Majkl Kris Predzgar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Majkl Kris Predzgar

Čítať viac

„Napokon, ak sa sústredenie meria minútami a disciplína hodinami, jednotkou nezlomnosti musí byť rok.“

Džentlmen v Moskve - Amor Towles, 2018
Džentlmen v Moskve
Amor Towles