Moje písmená, slová vety 2, Orbis Pictus Istropolitana, 2021

6,40 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Moje písmená, slová vety 2

Písanie pre 2. ročník ZŠ

    Moje písmená, slová, vety pre 2. ročník ZŠ prinášajú žiakom pútavé témy, ktoré im budú blízke aj vďaka sprievodným postavám – druhákom Matejovi a Hanke. Spolu s nimi spoznajú... Čítať viac

    2. diel série
    Moje písmená, slová vety
    Vydavateľstvo
    Orbis Pictus Istropolitana, 2021
    Počet strán
    50

    Moje písmená, slová, vety pre 2. ročník ZŠ prinášajú žiakom pútavé témy, ktoré im budú blízke aj vďaka sprievodným postavám – druhákom Matejovi a Hanke. Spolu s nimi spoznajú žiaci strasti druháckeho života a sami zistia, aké úžasné je byť... Čítať viac

    • Kniha
    • Slovenčina

    6,40 €

    U dodávateľa
    Posielame do 5 – 8 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023
    Moje písmená, slová vety 2, Orbis Pictus Istropolitana, 2021
    6,40 €

    Viac o knihe

    Moje písmená, slová, vety pre 2. ročník ZŠ prinášajú žiakom pútavé témy, ktoré im budú blízke aj vďaka sprievodným postavám – druhákom Matejovi a Hanke. Spolu s nimi spoznajú žiaci strasti druháckeho života a sami zistia, aké úžasné je byť druhákom. Matej a Hanka si pre žiakov prichystali množstvo zábavných hier zameraných na precvičovanie písania, ale tiež na rozvoj čitateľskej gramotnosti, slovnej zásoby či logického myslenia. V pracovnom zošite tak žiaci nájdu množstvo krížoviek, hádaniek, doplňovačiek, rébusov i priestor na vlastnú tvorbu. Poskytujú im priestor na sebavyjadrenie a množstvo podnetov na formuláciu vlastných názorov.

    Úlohy však nie sú zamerané len na prácu s textom, ale žiakov učia prosociálnemu správaniu, učia ich napríklad o ekológii a živej prírode alebo prepájajú život druhákov s finančnou gramotnosťou. Každá kapitola zároveň prináša samostatný priestor na dôkladné precvičovanie písania písmen, spojov, slov a viet.

    Výhodou pracovných zošitov je flexibilita, ktorú do tried prinášajú. Vďaka rôznorodosti tém a úloh má učiteľ priestor na medzipredmetové prepájanie učiva a variabilnú formu práce na hodine. Pracovný zošit preto nemusia žiaci používať výhradne na hodinách slovenčiny, ale aj na iných predmetoch.

    V zadnej časti pracovného zošita sa nachádzajú aj písmená, slová a vety, vďaka ktorým si žiaci precvičia písanie, spoje interpunkciu a diakritické znamienka na zábavných vetách.
    Čítať viac
    Počet strán
    50
    Rozmer
    200×260 mm
    Hmotnosť
    128 g
    ISBN
    9788081208966
    Rok vydania
    2021
    Naše katalógové číslo
    1527783
    Jazyk
    slovenčina
    Pôvod
    Slovensko
    2. diel série
    Moje písmená, slová vety
    Vydavateľstvo
    Orbis Pictus Istropolitana
    Pre koho
    pre žiakov
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Korytnačky vám o ceste môžu povedať viac ako králiky.“