Preskočiť na hlavný obsah
Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024
Charitatívny kalendár Nadácie Adeli 2023, ADELI Nadácia, 2022

12,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Charitatívny kalendár Nadácie Adeli 2023

    Urobte dobrý skutok a zároveň čerpajte energiu z jedinečného kreatívneho spojenia lásky a tradície našich koreňov s obrazmi prekonávania prekážok a úsilia na ceste k nájdeniu... Čítať viac

    Výrobca
    ADELI Nadácia, 2022

    Urobte dobrý skutok a zároveň čerpajte energiu z jedinečného kreatívneho spojenia lásky a tradície našich koreňov s obrazmi prekonávania prekážok a úsilia na ceste k nájdeniu zmyslu života, šťastia a zdravia... Čítať viac

    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Viac o produkte

    Urobte dobrý skutok a zároveň čerpajte energiu z jedinečného kreatívneho spojenia lásky a tradície našich koreňov s obrazmi prekonávania prekážok a úsilia na ceste k nájdeniu zmyslu života, šťastia a zdravia.

    Charitatívny kalendár 2023 Nadácie ADELI vznikol počas bežných dní v ADELI Medical Centre a zobrazuje atmosféru, vzťah dôvery a pochopenia medzi ľuďmi, ktorí tu pracujú alebo sa tu liečia. Kalendár bude nielen praktickou pomôckou a estetickým magnetom vo vašom prostredí, ale dokonca kúpou kalendára aj pomáhate.

    Výťažok s kalendára je určený pre členov Nadácie ADELI, neurologických pacientov všetkých vekových kategórií, na prahu návratu do života.

    Autorom fotografií je renomovaný reportážny fotograf paralympionikov Roman Benický. Tvárou a krstným otcom kalendára je výnimočný a láskavý človek, huslista a spevák Ondrej Kandráč.
    Čítať viac
    Naše katalógové číslo
    1784085
    Väzba
    špirálová väzba
    Rozmer
    170×335 mm
    Jazyk
    slovenčina, čeština
    Rok vydania
    2022
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „Raj som si vždy predstavoval ako knižnicu, nikdy ako záhradu.“

    Vražedné pohádky - Andreas Gruber, 2022
    Vražedné pohádky
    Andreas Gruber