Veľká knižka - Polícia pre malých rozprávačov - Max Walther, Ella & Max, 2021

9,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Veľká knižka - Polícia pre malých rozprávačov

V tomto veľkoformátovom obrázkovom leporele si prídu na svoje hlavne všetci milovníci dobrodružstiev a hrdinov v uniformách. Zoznámte sa s pestrou prácou policajtov – v knižke... Čítať viac

Výrobca
Ella & Max, 2021

V tomto veľkoformátovom obrázkovom leporele si prídu na svoje hlavne všetci milovníci dobrodružstiev a hrdinov v uniformách. Zoznámte sa s pestrou prácou policajtov – v knižke ich môžete sledovať priamo v... Čítať viac

9,99 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 3 – 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Duna: Časť druhá - Magicbox, 2024
Veľká knižka - Polícia pre malých rozprávačov - Max Walther, Ella & Max, 2021
9,99 €

Viac o produkte

V tomto veľkoformátovom obrázkovom leporele si prídu na svoje hlavne všetci milovníci dobrodružstiev a hrdinov v uniformách. Zoznámte sa s pestrou prácou policajtov – v knižke ich môžete sledovať priamo v akcii!

Na policajnej stanici je stále živo! Zo zlatníctva v meste boli práve ukradnuté vzácne šperky a policajti sa vydávajú po stope zločincov. Pri rieke zas niekto akurát zakladá čiernu skládku a Peťovi sa stratil psík. Pomôže polícia aj s tým? Sledujte všetky napínavé príbehy, ktoré sa rozohrávajú na stránkach tohto úžasného veľkoformátového leporela a zažívajte dobrodružstvá s hrdinami, ktorých môžete na každej dvojstrane hľadať znova a znova. Stačí sa len ponoriť do farebného sveta obrázkov a pozorne sa pozerať… Detailné ilustrácie priblížia malým čitateľom rozmanitú prácu policajtov a každodenný život na stanici.
Čítať viac
Originálny názov
Velká knížka - Policie pro malé vypravěče
Počet strán
10
Väzba
leporelo
Rozmer
260×340 mm
Jazyk
slovenčina
ISBN
K-WV-1501-SK
Rok vydania
2021
Edícia
Veľká knižka
Naše katalógové číslo
1323119
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčil produkt vám?

„Láska, povedal, je ako tá najjasnejšia galaxia, ktorá nikdy nezhasne! “

Ryby nemajú nohy - Jón Kalman Stefánsson, 2016
Ryby nemajú nohy
Jón Kalman Stefánsson