Pokojný dych, pokojná myseľ
E-kniha

Objavte liečivú silu dýchania

V priebehu tisícročí sa v mnohých východných tradíciách vyvinuli praktiky, ktoré využívajú silnú uzdravujúcu energiu dychu na liečbu fyzických, emocionálnych a duševných... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2023
Počet strán
232

V priebehu tisícročí sa v mnohých východných tradíciách vyvinuli praktiky, ktoré využívajú silnú uzdravujúcu energiu dychu na liečbu fyzických, emocionálnych a duševných problémov. V čínštine sa táto energia nazýva čchi, ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

11,10 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Ester Anaswah: Milovala som Francúza. Ester Anaswah, 2024

Viac o e-knihe

V priebehu tisícročí sa v mnohých východných tradíciách vyvinuli praktiky, ktoré využívajú silnú uzdravujúcu energiu dychu na liečbu fyzických, emocionálnych a duševných problémov. V čínštine sa táto energia nazýva čchi, v sanskrte prána a v tibetčine lung.

Lung je životodarná energia, ktorá sa pohybuje naším telom. Nedostatok alebo nerovnováha tejto energie môže spôsobiť choroby tela a mysle alebo emocionálne problémy, ako zmätok, hnev a smútok. Geše YongDong Losar, učenec a mních starobylej tibetskej tradície bön, nám vo svojej knihe ponúka overené praktiky, ktoré nám pomôžu vyrovnať lung energiu. Vďaka bohatým vedomostiam, ktoré získal počas rokov štúdia a praxe, sú tieto praktiky jednoduché a vytvárajú ľahkú cestu k väčšiemu pokoju, sile a jasnosti mysle.
Čítať viac
Originálny názov
Calm Breath, Calm Mind
Počet strán
232
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1987601
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Ať jsou bohové kdokoli, nejsou to žádní blbci. Naše posedlost slávou v nich určite vzbudzuje zároveň smích i úžas.“

Příliš blízko jatek - Charles Bukowski, 2012
Příliš blízko jatek
Charles Bukowski