Nakoniec všetko dopadne dobre - Christina von Dreien, Anch-books, 2021

11,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Nakoniec všetko dopadne dobre

ako si sami vytvoríme dokonalý svet

Nová kniha Christiny von Dreien sa zaoberá aktuálnymi témami tohto obdobia. Hovorí o tom, ako môžeme konštruktívne čeliť chaosu týkajúceho sa súčasnej globálnej pandémie a ako... Čítať viac

Vydavateľstvo
Anch-books, 2021
90 strán
1-2 hodiny čítania

Nová kniha Christiny von Dreien sa zaoberá aktuálnymi témami tohto obdobia. Hovorí o tom, ako môžeme konštruktívne čeliť chaosu týkajúceho sa súčasnej globálnej pandémie a ako nájsť pozitívne aspekty... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
12,10 €

11,80 €

-2 %
U dodávateľa 1 ks
Posielame do 3 – 7 dní

Dostupné v 7 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
Nakoniec všetko dopadne dobre - Christina von Dreien, Anch-books, 2021
11,80 €

Viac o knihe

Nová kniha Christiny von Dreien sa zaoberá aktuálnymi témami tohto obdobia. Hovorí o tom, ako môžeme konštruktívne čeliť chaosu týkajúceho sa súčasnej globálnej pandémie a ako nájsť pozitívne aspekty dokonca v snahách, ktorých úlohou je vystrašiť nás. Malá knižočka, ktorá dáva veľkú odvahu.

Rok 2020, rok koronavírusu, bol veľmi zvláštny a šialený. Všade na svete sa vyskytovali krízy, strach a neis tota, nútené opatrenia a protesty, vzájomné obviňovania sa a myšlienky, že všetko okolo nás je nepriateľské.

Uprostred tejto zmätenej doby zdvíha svoj hlas aj Christina von Dreien. Patrí ku generácii nositeľov nových riešení a pozitívnych impulzov. Jasnými a jednoduchými slovami otvára svoj nezvyčajný komplexný pohľad na situáciu vo svete v rokoch 2021 - 2022. Jej jednoduchým a zároveň geniálnym posolstvom, veľmi vzdialeným od bežných klišé sa priamo dotýka ľudských sŕdc.

Táto knižka je výzvou, ako rozšíriť horizonty nášho doterajšieho vnímania reality a presunúť zodpovednosť za svetové udalosti z politickej úrovne na všetkých nás: Čím môže každý konkrétne prispieť k tomu, aby sa náš deštruktívny a chorý systém zmenil v konečnom dôsledku k lepšiemu? Treba vidieť a podporovať vo všetkom práve to pozitívne, otvoriť sa pre nové poznatky, nepoddať sa strachu, nech by sa dialo čokoľvek, dôverovať v to, že nakoniec všetko dopadne dobre, požiadať o podporu svoj tím duchovných sprievodcov a cvičiť sa vo vďačnosti, spokojnosti a odpúšťaní.

Christinine odporúčania dávajú silu a nádej, že sme schopní vytvoriť a aj vytvoríme skutočne krásny a dokonalý svet globálneho mieru, po ktorom všetci túžime - práve teraz.
Čítať viac
Počet strán
90
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
139 g
ISBN
9783982289915
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
864305
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Švajčiarsko
Vydavateľstvo
Anch-books
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

4 hodnotenia

4
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Ludmila
Neoverený nákup
28.11.2022
Tuto knihu by si mal precitat kazdy z nas!
Je neskutocne akym sposobom tato mlada zena vie opisat dnesny stav zeme a medziludskych vztahov. Som jej vdacna za to ze takto posilnuje a obohacuje mojho ducha. Mila Christinka prajem Ti vsetko dobre! A odporucam taktiez je ine knihy. Čítať viac
Peto
Neoverený nákup
13.12.2021
balzam :)
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Pre mňa to bol balzam na srdce popri tom všetkom čo sa sype na mňa každý deň.

"Nakoniec všetko dopadne dobre,
ako si sami vytvoríme dokonalý svet"
Christina von Dreien

citát: "Moje prvotné presvedčenie, že čím má človek lepšie vzdelanie, tým jednoduchšie a úspešnejšie prechádza životom, sa silne otriasa v základoch. Kristína ma totiž práve jasne konfrontuje s pravým opakom. Jej výklad otvára otázku: Naozaj chceme mať v našej spoločnosti čo "najvzdelanejších" - inými slovami: naprogramovaných a ovplyvnených - jedincov, ktorí takmer výlučne fungujú podľa svojeho jednostranného rozumu a vopred zadaných vzorcov? Alebo si prajeme šťastných ľudí, vyžarujúcich individualitu, autenticitu, radosť zo života, prijatie a mier? Chceme ľudí, ktorí konajú iba v prospech svojho ega a slúžia tak nesvetelnej egocentrickej mentalite alebo takých, ktorí následujú svoj vnútorny božsky hlas a zasadzujú sa o konštruktívne a presvetlené "MY"?"
citát: Kto sa rozhodne vo svojom vnútre, že prelomí svoje zastaralé vzorce myslenia a vplyvov, je zo začiatku konfrontovaný s náročnými životnými procesmi, ako sú napr. smrť v blízkom okolí, choroby, úrazy, nezamestnanosť, odlúčenie, rozvod a pod. Takýto zdanlivý "osud" sa zo začiatku može zdať ťažký, vždy však poskytuje príležitosť k osobnému rozvoju. Každý osud je procesom učenia, ku ktorému sa dá postaviť konštruktívne alebo deštruktívne. Reakcie podľa starého, trojrozmerného životného modelu by boli nariekanie, sťažovanie, obviňovanie, boj, závisť, zúfalstvo, rezignácia, alebo až kapitulácia. Tento vzorec vedomia je označený obavami, pochybnosťami, preťažením a beznádejou.
Rozhodnem sa, že budem dôsledne reagovať v zmysle nového vedomia: So všetkými životnými procesmi budem zaobchádzať s láskou, vďačnosťou a prijatím - a vždy sa budem snažiť hľadať konštruktívne riešenie. Sila lásky je totiž to, čo v skutočnosti posúva dušu vo vývoji vedomia, vnútorným zrením dopredu. Doporučuje sa teda vziať svoj život s láskou a na vlastnú zodpovednosť do svojích rúk, vystúpiť z role obete a zo sebaľútosti, všetko nepríjemné rozpustiť v láske - a tiež s láskou rešpektovať postoje a správanie druhých ľudí. Žiaľ nič z toho sa neučí v škole, no na to by sme sa nemali vyhovárať - naučiť sa to môžeme aj z vlastnej iniciatívy.
Čítať viac
Silvia
Neoverený nákup
2.9.2021
Kristina
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Kristina ma vždy povzbudzujúci prístup k životu. S nadhľadom sa vyjadruje. Úplne s nou súhlasím. Na konci bude všetko dobre. Čítať viac
Tristan Tuschl
Neoverený nákup
10.7.2021
Christina je výnimočná, kniha je prepis jej prednášok , novodobá biblia vyplývajúca z vesmírnych zákonov. Čítať viac
Dagmar Sisayová
Neoverený nákup
6.7.2021
Nakoniec všetko dobre dopadne
Že je táto tenunká knižka skvelá, som bola presvedčená už pred jej kúpením.Prvé 2 diely o Christine von Dreien som mala totiž už prečítané : zhltnuté teda boli všetky tri :) .Odporúčam knihy aj cez fb jednotlivcom i skupinám.Tieto knihy by mal prečítať každý! Zvlášť práve v tejto pohnutej dobe.Sú tam užitočné informácie aj inšpirácie- stačí len otvoriť srdce a nacítiť sa ním na obsah tak úžasnej knihy, hneď sa človeku zmení pohĺad na všetko. : ) .Uprimne odpirúčam ! Aj ako knihu do škôl na povinné čítanie... Čítať viac

„Všetko vždy funguje, keď si naplno uvedomuješ, čo chceš dosiahnuť.“