Nebojte sa chorob - Ján Zbojek, Paco Fin, 2018

7,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Nebojte sa chorob - Ján Zbojek, Paco Fin, 2018
Čítaná
Nebojte sa chorob - Ján Zbojek, Paco Fin, 2018

Nebojte sa chorob
Čítaná

Odhalovanie príčin záhadných chorôb alebo revolúcia v uzdravovaní

Za posledných 100 rokov sa začali prejavovať choroby v oveľa väčšom rozsahu ako kedykoľvek predtým. Nazvali sme ich civilizačné choroby. Niektoré dodnes považujeme za záhadné... Čítať viac

Vydavateľstvo
Paco Fin, 2018
Počet strán
182

Za posledných 100 rokov sa začali prejavovať choroby v oveľa väčšom rozsahu ako kedykoľvek predtým. Nazvali sme ich civilizačné choroby. Niektoré dodnes považujeme za záhadné alebo nevyliečiteľné... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina

7,20 €

Cena novej knihy: 12,00 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Dragonwatch 4: Šampión Titanských hier - Brandon Mull, Fortuna Libri, 2024
Nebojte sa chorob - Ján Zbojek, Paco Fin, 2018
7,20 €

Viac o knihe

Za posledných 100 rokov sa začali prejavovať choroby v oveľa väčšom rozsahu ako kedykoľvek predtým. Nazvali sme ich civilizačné choroby. Niektoré dodnes považujeme za záhadné alebo nevyliečiteľné. Kniha Nebojte sa chorôb je poslednou časťou trilógie o systéme zdravia a stravovaní.

Pri uzdravovaní sa z chorôb vychádzam zo systému zdravia, ktorý je dôkladne rozobratý v mojej prvej knihe Šlabikár zdravia.
Kniha je rozdelená do dvoch častí. V prvej sa dozviete najdôležitejšie informácie o skutočných príčinách všetkých chorôb, o revolúcii v uzdravovaní a o prírodných prostriedkoch očisty tela. Zoznámite sa s praktickými skúsenosťami s riešením zdravotných problémov.
V druhej časti sú predstavené najčastejšie sa vyskytujúce choroby, ich príznaky a konkrétne príčiny. Dozviete sa v nej tajomstvo vzniku niektorých nevyliečiteľných chorôb, ale aj spôsob a prostriedky ako sa ich zbaviť.

Všetky príčiny chorôb sú spôsobené tým, čo jeme, pijeme, dýchame, a čo si nanášame na kožu. Prakticky si ukážeme ako funguje systém zdravia, jeho obnova a údržba. Predstavím vám revolučný spôsob komplexnej očisty tela, posilnenia a regenerácie organizmu pomocou prírodných bylín. Zároveň sa dozviete, čo všetko musíte zmeniť v životospráve a stravovaní, aby uzdravenie bolo trvalé. Kniha funguje ako šlabikár chorôb. Dozviete sa medicínsky pohľad na choroby a ich liečenie. Ukážeme si aj systémový pohľad na tie isté choroby a na odlišný spôsob liečby, ktorý je úplne iný, než na aký ste zvyknutí. Ďalej spoznáte skutočné príčiny vašich zdravotných problémov ako aj najvhodnejšie prostriedky na uzdravenie. Taktiež si ukážeme najlepšie potravinové doplnky stravy na urýchlenie celkového uzdravenia. Kniha Nebojte sa chorôb je taký praktický návod na použitie ako sa uzdraviť z akejkoľvej choroby bez liekov a lekárov.
Čítať viac
Počet strán
182
Väzba
pevná väzba
Rozmer
138×176 mm
Hmotnosť
195 g
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
1293625
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Paco Fin
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Jediné, čo som dostal od života zadarmo, boli ovčie kiahne. Na všetko ostatné som si poctivo zarobil vlastnými rukami.“

Mafiánska poprava? - Peter Šloser, 2019
Mafiánska poprava?
Peter Šloser